Bucură-te de vară cu noua colecție de costume de baie de la Tommy Hilfiger

Vara aceasta, afișează un stil cool și îndrăzneț pe plajă. Fie că alegi să îți petreci vacanța la piscină, sau pe malul mării, ieși în evidență cu cele mai noi trend-uri în materie de costume de baie.
Colecția TOMMY HILFIGER Swim Primăvară 2019 re-energizează stiluri iconice cu un twist îndrăzneț și plin de culoare. Formele familiare sunt reimaginate folosind culori primare luminoase, tonuri pastelate, noi influențe sportive, printuri tropicale și țesături din poliester reciclate. Arhivele TOMMY HILFIGER sunt revizuite, cu logo-ul scutului de patrimoniu modernizat pentru ziua de azi și paleta de culori iconică roșu, alb și albastru, celebrată în întreaga colecție.

Costumele de baie de la Tommy Hilfiger pot fi găsite în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.


Fondată în 1998, SARKK S.A.
este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod