Bridal 2014: Vestminte aristocrate pentru suflete libere

Mireasa imaginata de Otilia Brailoiu este aristocrata, senzuala si sofisticata. La inceputul anului 2014, tanarul brand a intrat oficial in galeria creatorilor romani de rochii de ceremonie cu mare potential in explorarea universului nuntii ca parte a unui demers de inspiratie artistica.

“Cand o femeie isi atinge visul, devine acea Mireasa, Unica, din fiecare dintre noi, ador sa pot contribui la miracolul acelei clipe”.

Cuprinsa intr-o singura idee, colectia cu care s-a lansat, Bridal 2014, ar dezvalui „vestminte aristocrate pentru suflete libere... pentru femei gata oricand sa iubeasca”.

Acesteia i-a urmat colectia de Cruise 2014, lansata in vara acestui an la malul marii, unde Otilia a imaginat „rochii pentru zane care alearga fericite printre castele de nisip”.

Croielile sunt clasice, cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit intr-o maniera moderna pentru ca, in final, rochia sa curga natural, innobiland dinamica gestului si fluiditatea miscarii si eliberand smisterul prin jocuri de transparenta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod