Balerini, mocasini si sneakersi - recomandări chic pentru Paşte de la Hispanitas!

Ne pregătim cu paşi repezi să întâmpinăm sărbătorile Pascale şi în acelaşi timp să ne bucurăm de mini vacanţa de 1 mai. Tradiţia spune că de Paşte trebuie să porţi ceva nou. Aşa că, ce prilej mai bun să te răsfeţi cu o pereche de pantofi noi, comozi şi coloraţi. Mai mult decât atât, primăvara şi-a intrat complet în drepturi şi vremea frumoasă de afară cere pantofi confortabili pe care să îi putem purta zi de zi, fără însă a renunţa la stilul propriu.
Iată care sunt cele trei recomandări chic pentru perioada sărbătorilor, de la Hispanitas:

Balerini – ne salvează din orice situaţie, sunt coloraţi, jucăuşi, veseli şi comozi şi se regăsesc în tendinţele fiecărui sezon, fie că vorbim de primăvară - vară, fie că vorbim de toamnă – iarnă. Balerinii de la Hispanitas sunt uşori, fără căptuşeală, realizaţi din materiale unice de calitate premium, cu tălpi speciale adăugate în plus pentru un confort şi o flexibilitate sporită.

În acest sezon balerini cu vârfuri ascuţite şi cu tendinţe florale, aduc o notă în plus de elegantă şi confort. Îi poţi combină cu blugi skinny, dar te scot din impas şi dacă vrei să treci de la look casual la un look elegant, de exemplu, o plimbare în aer liber la o cină romantică, fără a-ţi compromite confortul şi stilul modern. În acest sezon sunt disponibili în culori precum: animal print, coral, albastru şi gri sau cu accente metalice de albastru, cositor şi cupru.


Mocasini – cu siguranţă în perioada următoare vizitele la rude, prieteni vor fi numeroase. Dacă ai agenda încărcată, cea mai bună alegere este cu siguranţă o pereche de mocasini. Sunt pantofi uşor clasici, atemporali şi super confortabili ce ar putea deveni rapid partenerul tău de încredere în această primăvară. Realizaţi 100% din piele moale şi flexibilă cu talpă din cauciuc, mocasinii sunt alegerea perfectă în orice moment al zilei şi îl poţi asorta la orice ţinută! În acest sezon sunt disponibili cu sau fără franjuri în culori precum: roz quartz, albastru metalic, gri, bleu, auriu, argintiu.


Pantofi sport sau sneakersi – primăvara este cea mai bună perioadă pentru plimbările lungi în aer liber. Şi cum mini vacanţa se apropie, ce moment mai bun să scoţi la „plimbare” cea mai nouă pereche de sneakersi. Varietatea largă de culori, stilul foarte confortabil şi talpa de cauciuc fac din sneakersi pantofii perfecţi! Îi poţi purta zi cu zi, cu blugi, tricou şi geacă de piele sau cu rochii lungi, asortaţi cu o geantă de umăr pentru a obţine ţinuta perfectă.

Atunci când îţi alegi perechea preferată de pantofi asigură-te că sunt 100% din piele, pentru confort absolut.
Picioarele îţi vor mulţumi cu siguranţă! Vino la magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etajul 1, intră pe site sau scrie-i iepurasului ce model de încălţăminte îţi doreşti!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod