Athena Philip lansează noua colecție de rochii de mireasă

Athena Philip a lansat noua colecție de rochii de mireasă, special creată pentru miresele anului 2015. Designerul brandului românesc de rochii de mireasă și rochii de seară s-a axat în această colecție pe marile tendințe ale anului pentru a contura o imagine romantică a viitoarei mirese.

Colecția cuprinde rochii feminine, care pun în valoare eleganța naturală a femeii. Fiind o gamă adresată în primul rând româncelor, colecția cuprinde o varietate de stiluri și croieli, astfel încât fiecare siluetă și personalitate își va găsi rochia ideală. Începând de la umerii dezgoliți, decolteul-iluzie din materiale transparente, aplicațiile de paiete, perle sau mărgele fine, până la gulerele din dantelă delicată, detaliile sunt cele care fac diferența acest an.



„Noua colecție cuprinde rochii de mireasă cu o alură foarte romantică și sunt o expresie a feminității în cel mai pur stil. Mireasa anului 2015 este visătoare, motiv pentru care am ales să folosesc în crearea rochiilor de mireasă materiale fluide, mâneci din dantelă franțuzească și detalii realizate din mărgele discrete”
, explică designerul brandului, Alina Filip.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod