Artistii asiatici cuceresc moda urbana

Artistii asiatici sunt recunoscuti pentru creativitatea si imaginatia lor debordanta, de aceea numeroase brand-uri de moda apeleaza la spiritul lor inventiv, iesit din tiparele clasice pentru a lansa colectii surprinzatoare. Dupa Hiroshi Fujiwara, Taka Hayashi (designer si artist japonez) este unul dintre preferatii brand-ului Vans. Acesta a fost provocat sa creeze modele noi si interesante de imprimeuri pentru haine, accesorii si pantofi care sa reflecte melanjul intre mostenirea si inovatia adusa constant brand-ului. Colaborarea dintre Vans si artistul Taka Hayashi s-a concretizat in colectii capsula incluse in Vault by Vans.
Vault by Vans este o linia de top a brand-ului Vans care incorporeaza 45 de ani de design cu un “twist” contemporan inspirat din moda streetstyle, arta, muzica, lumea skaterilor si a surferilor. In fiecare an, Vans se asociaza cu un artist influent in crearea si materializarea unor modele de pantofi cu potential de a deveni foarte populari. Taka Hayashi este unul dintre acestia, avand propriul stil in crearea unor modele clasice de pantofi cu un design ce sparg barierele conventionalului.

“Am primit luat primul skate-board, la varsta de cinci ani, cand ma aflam in Japonia, iar de atunci am practicat acest sport.
Cultura skate-ului face parte din mine si va continua sa imi influenteze toata viata. Crescand in sudul Californiei, Vans a avut o uriasa influenta asupra vietii mele, purtand haine create de acest brand in fiecare zi. Ca si adult, stilul meu a evoluat, dar intotdeauna voi incerca sa gasesc echilibrul perfect intre copilul care a vibrat alaturi de Vans si adultul care are gusturi mai rafinate in materie de moda”
, declara Taka Hayashi.  

Printre cele mai recente modele create de el este Sk8-Mid cu o estetica boho, de inspiratie Californiana in care print-ul Chimayo este reflectat de nuantele de rosu-grena, ocru si albastru in doua modele care sunt disponibile in concept-store-ul Vans din Afi Palace Cotroceni, alaturi de pantofi din colectia Vans by Vault. De-a lungul timpului, Vans a colaborat cu numerosi artisti si designeri si a initiat un program prin care le ofera studentilor la arte plastic din SUA oportunitatea de a crea modele de incaltaminte personalizate, pentru a castiga o bursa in valoare de 50.000 de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod