Alexa Chung: piesele must-have din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2014

Model britanic, prezentator şi autor, Alexa Chung ne dezvăluie secretele stilului său şi piesele selectate ca must-have din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2014, prezentate în calitate de Guest Editor în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga lume, în perioada octombrie 2014 - ianuarie 2015.
Grupul Tommy Hilfiger, deţinut în întregime de PVH Corp [indice bursier: PVH], are plăcerea să anunţe parteneriatul său cu modelul, prezentatoarea şi autoarea de origine britanică, Alexa Chung, pentru colecţia de toamnă 2014. Chung are rolul de “Guest Editor” al colecţiilor Tommy Hilfiger de toamnă 2014 pentru femei, iar alegerile sale vor fi prezentate în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger.

Pentru această iniţiativă unică, Chung a selectat piesele must-have ale sezonului - de la outwear până la holiday statements.
Ca Guest Editor, a completat ţinutele must-have propuse cu secrete de stil şi imagini exclusive behind-the-scenes din fashion shooting-ul său realizat la Milk Studios din New York. Programul s-a lansat pe 7 octombrie 2014, sub numele “Shake Up Your Wardrobe” şi va dezvalui tinutele preferate ale Alexei Chung, completate cu secrete de stil, în magazinele Tommy Hilfiger, până în ianuarie 2015.

“Suntem încântaţi de parteneriatul cu Alexa Chung ca Guest Editor al colecţiilor noastre de toamna 2014 pentru femei”, a spus Tommy Hilfiger.
”Alexa este definiţia reala a“it” girl - este cool, ingenioasă, isteaţă şi are un minunat simţ al stilului. Ştie cum să improvizeze cu piesele clasice pentru un look unic care o caracterizeaza în totalitate. Alexa va oferi clienţilor noştri o perspectivă despre piesele must-have ale sezonului, toate prezentate într-un mod accesibil cumpărătorilor în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger din întreaga Europă.”

La lansarea din octombrie, Chung a dezvăluit piesele must-have ale sezonului: puloverul versatil cu guler-glugă, fusta flare neagră în forma literei A, jambierele negre din piele, cu detaliul moto la genunchi, inspirate de rock-and-roll.
Ea asortează acestei ţinute un “dream coat”- pardesiul supradimensionat cocoon gri din lână, în carouri. Alegerile finale ale lunii includ bluze button-down în nuanţe indigo și print camuflaj, skinny jeans cu talie joasă și un cardigan bleumarin de lână.

“Sunt foarte entuziasmată sa lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy”, spune Alexa Chung. ”Sunt onorată să colaborez cu unul dintre cele mai mari branduri americane de modă”.

Lansarea programului Chung Guest Editor este transmisă la nivel global prin intermediul canalelor de social media Tommy Hilfiger.
Prietenii și adepții brandului sunt invitați să se alăture conversației folosind #TommyHilfiger pe Facebook, Twitter și Instagram.

Sursa foto - PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod