Afla care este numarul norocos al lui Armani. Descopera linia EA7!

Sportul ocupa un loc, din ce in ce mai important in aria activitatilor noastre, de zi cu zi, asa ca designerii au creat optiuni vestimentare pentru toti cei care vor sa isi maximizeze experienta activitatilor sportive, dar totodata iubesc stilul. Lansata in 2004, sub umbrela “imperiului de moda” Armani, linia EA7 poarta semnatura creatorului sau, designerul Giorgio Armani al carui numar norocos este 7.
Focus-ul liniei sunt hainele sport si cele cu caracteristici tehnice, folosite in diverse activitati sportive, dar EA7 este completata si cu obiecte vestimentare casual cu aspect relaxat, ce pot fi purtate zi de zi. De la tricouri, hanorace si pantaloni de trening, la haine de fas cu gulere din blana, incaltari si accesorii (genti, fulare, caciuli si manusi), disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, linia EA7 se adreseaza unui barbat modern care vrea sa imbine calitatea cu eleganta.

Odata cu venirea sezonului rece, haina din fas devin cea mai “dezirabila” piesa vestimentara din garderoba oricui.
Este comoda, iti tine de cald si iti ofera libertatea de a practica activitati dinamice: de la simpla plimbare in parc, la jogging, urcat pe munte sau sporturi de iarna.

Adoptati de catre designeri, pantalonii de trening si hanoracele au castigat in ultimii ani, din ce in ce mai mult “teren” si au fost introdusi in garderoba de zi cu zi ai barbatilor actuali si atractivi. Realizate din fibre de bumbac organic, cultivat fara pesticide si folosind tehnologii revolutionare de imbunatatire a calitatii produselor, tricourile din linia EA7 pot fi purtate atat la sala, cat si in week-end.
 

Sursa foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod