Adoptă un look elegant de Anul Nou! 19 de piese care te inspiră

O selecţie de rochii, accesorii şi paltoane care te ajută să străluceşti în noaptea de Revelion. Sugestii utile ca să te îmbraci cu gust.
Numărăm zillele rămase în anul 2014 şi ne pregătim să întâmpinăm Noul An cu stil şi farmec. Iar pentru că acesta este momentul mult aşteptat al anului, în care femeile sunt în centrul atenţiei şi radiază de graţie, Marks & Spencer propune o selecţie de articole vestimentare și accesorii elegante pentru orice femeie care îşi doreşte să aibă o apariţie uimitoare şi frumoasă în sala festivă.  
        
Pentru ultima zi din acest an, Marks & Spencer adaugă o notă de magie şi strălucire prin articolele sale de îmbrăcăminte elegante şi accesoriile special concepute pentru a petrece ajunul Anului Nou în mod fermecător şi plin de stil.


Femeile pot alege de la salopete chic şi rochii elegante la bijuterii îndrăzneţe şi strălucitoare, toate fiind create special pentru a marca numărătoarea inversă până la anul 2015.   
 
Mai mult, pentru ca fiecare femeie să se simtă unică în această noapte specială, M&S aduce un strop de strălucire care se asortează perfect cu ţinuta festivă prin colecţia sa de coliere şi cercei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod