adidas Originals, colecţia Pharrell Williams

adidas lansează ultima serie de imagini din campania 2014 și modelele Polka Dot
Liderul cultural, Pharrell Williams, continuă colaborare cu adidas și își pune amprenta pe două dintre cele mai cunoscute piese iconice ale mărcii, jacheta sport Superstar și pantofii Stan Smith.

Pentru cele mai noi produse ale campaniei Originals = PHARRELL WILLIAMS din 2014, Pharrell se joacă cu motivul clasic cu buline (polka dot), un imprimeu îndrăzneţ  şi distractiv, care transmite energie şi veselie.  

Pe 1 decembrie, două modele diferite Polka Dot au fost lansate în toate magazinele din lume.  Cele două piese, Jacheta sport Superstar și pantofii Stan Smith, sunt trecute prin diferite combinații de culori, țesături și dimensiuni ale bulinelor.
Polka Dot Big, imprimeul cu buline mari, este reprezentat pe ambele piese iconice, în trei culori diferite, fabricate din piele. În cazul acestui model, bulinele sunt de culoare albă și sunt împrăștiate pe întreaga suprafață a jachetei și a pantofilor, în trei nunațe diferite: roșu, albastru și negru.

Pentru cel de-al doilea model, Polka Dot Small, a fost folosit un imprimeu cu buline mici de culoare roșie. La acest model, materialul pentru pantofii Stan Smith a rămas în continuare pielea, pe când jacheta sport Superstar este fabricată dintr-un material satinat.
Combinațiile de culori alese pentru acest model, atât pentru jachetă, cât și pentru pantofii, sunt galben cu buline roșii, albastru cu buline roșii și alb pe care se regăsesc de asemnea bulinele mici roșii.

Întreaga imagine artistică a campaniei, împreună cu produsele nou create, au ca numitor comun același spirit de optimism. Surprinse din nou prin lentila fotografului Ryan McGinley, regizate de către Lloyd & Co. și stilizate de binecunoscutul editor de modă, Jay Massacret, imaginile campaniei  exprimă cel mai profund sentiment al fericirii: DRAGOSTEA.
Cadrele filmate de sus, în care sunt surprinse aceleași grupuri de tineri, protagoniști ai campaniei Tennis, așezați atunci în forma semnului egal, formează de această dată imaginea unei inimi. Acest grup de tineri, în formă de inimă, exprimă importanța dragostei, a respectului și puterea care se crează atunci când există acceptare necondiționată.


Campania urmărește să sublinieze principiul de bază pe care este construită întreaga colaborare: „Egalitatea este dragostea care prinde contur. Este un simbol al afecțiunii și al acțiunii acesteia.
Egalitatea începe de la un simplu salut până la o declarație de dragoste.  Se găsește sub forme diferite.  Este ACCEPTAREA. Este DRAGOSTEA. Este PUTEREA”, Pharrell Williams, noiembrie 2014.

‘Polka Dot Small’ (Polka cu Buline Mici): prețurile încep de la 500 lei pentru jacheta Superstar din material satinat și 560lei pentru pantofii Stan Smith. Gama Polka Small Dot va fi disponibilă în magazinele adidas.

Sursa foto: adidas
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod