adidas Originals

#OriginalSuperstar Film
Când adidas a lansat pentru prima data pantoful Superstar, în 1969, cuvântul Superstar avea un înțeles extrem de clar. Astăzi, acest cuvânt este folosit cu atâtea conotații, încât sensul său original s-a disipat și câteodată creează confuzie. De aceea, în acest an, adidas Originals lansează întrebarea despre ce înseamnă, de fapt, să fii un superstar, începând cu filmul ce îi are ca protagoniști pe Pharrell Williams, David Beckham, Rita Ora și Damian Lillard.

Pentru relansarea pantofului iconic Superstar, adidas Originals începe noul an cu o campanie globală care chestionează conceptul de superstar în 2015.

Rețelele de socializare au redefinit complet conceptul de auto-exprimare, originalitate și creativitate și, de aceea, pe tot parcursul anului 2015, campania va evalua nevoia de validarea exterioară și cultul celebrității.

Campania se lansează cu un film de 90 de secunde, regizat de Karum Huu Do și îi are ca protagoniști pe David Beckham, Pharrell Williams, Rita Ora și Damian Lillard, fiecare dezvăluind faptul că superstar nu presupune întotdeauna ceea ce credem.
Pentru Pharrell înțelesul este clar: “Nu ține de numărul de vizionări, like-uri sau share-uri”, în timp ce Rita Ora spune că “Nu este despre mersul pe covorul roșu, interviurile cu jurnaliștii și inteacțiunea cu fanii”.

Filmul va fi acompaniat de șase clipuri scurte și va include, de asemnea, și o versiune de 30 de secunde pentru lansarea următoarei colecțiii Supercolor semnată de Pharrell.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod