Cizmele înalte, încălţările care dau un aer sexy oricărei ţinute

Cizmele înalte, iar aici vorbesc despre acele modele care-ţi trec peste genunchi, mi s-au părut mereu foarte sexy. Nu ştiu de ce, dar atunci când le port mi se pare că mă transformă. Parcă

Cizmele înalte, iar aici vorbesc despre acele modele care-ţi trec peste genunchi, mi s-au părut mereu foarte sexy. Nu ştiu de ce, dar atunci când le port mi se pare că mă transformă. Parcă îmi dau un plus de încredere, parcă mă simt mai bine în pielea mea, parcă mă fac să cred că orice e posibil.


Şi chiar dacă foarte multă lume le asociază cu fustele foarte scurte sau cu pantalonii scurţi, mie îmi place să le port cu fuste creion, până la genunchi şi, neapărat, cu talie înaltă.

Mi se pare foarte sexy această combinaţie.

Binenţeles că sunt perfecte pentru fuste, rochii şi pantaloni scurţi şi arată foarte senzual purtate cu un treci care atunci când păşeşti îţi descoperă piciorul şi le scoate în evidenţă.

Iar în această toamnă designerii s-au întrecut în modele care mai de care mai interesante. Din piele întoarsă, piele de şarpe, colorate sau negre, decupate sau cu bot ascuţit, purtate cu fuste scurte sau pantaloni din piele, cizmele înalte au fost vedete pe podiumurile marilor case de modă.

Alege şi tu să porţi un astfel de model pentru această iarnă şi vei observa cât de sexy te vei simţi atunci când le încalţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod