Cinci modele de încălţăminte ce nu ar trebui să-ţi lipsească din dulap

Am intrat în ultima lună de primăvară cu o vreme ce tună şi fulgeră, dar asta nu ne opreşte să ne gândim şi să ne pregătim pentru zile mai calme şi mai calde. Aşa că hai să vedem ce

Am intrat în ultima lună de primăvară cu o vreme ce tună şi fulgeră, dar asta nu ne opreşte să ne gândim şi să ne pregătim pentru zile mai calme şi mai calde. Aşa că hai să vedem ce nu ar trebui să ne lipsească din dressing în materie de încălţăminte în această perioadă “zbuciumată“.

1. Ceva confortabil.
Aşa cum am mai scris, în acest an se poartă foarte mult mocasinii, pantofi foarte comozi, care se potrivesc atât rochie, cât şi la blugi. Dacă sunt şi cu aspect metalic, cu atât mai bine.

2. Platforme… sau flatforme.
Ceva între papuc şi sanda elegantă, cu bareta din faţă aurie sau argintie, este ceva ce poţi purta atât în timpul zilei, cât şi seara, la o petrecere.

3. Pantoful clasic.
Acesta nu se demodează niciodată, dar, în acest an, tocul mai pierde din înălţime ceea ce nu poate decât să ne bucure picioarele.

4. Ceva trendy.
Un pantof-sanda care sigur te va scoate din mulţime. Tocul nu este înalt, iar breteaua subţire din jurul gleznei oferă stabilitate.

5.

Ceva elegant.
Strasuri, piele de culoare roşie, o sanda care îţi va pune în valoare piciorul şi întreaga ţinută la o petrecere. Nu ar trebui să-ţi lipsească o asemenea pereche!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod