Cele mai scumpe modele de încălţăminte din lume. Descoperă cum arată!

Cea mai preţioasă pereche de pantofi este copia oficială a celei din Vrăjitorul din Oz şi valorează 3 milioane de dolari. 1. Această pereche este o copie a celebrilor pantofi ai lui

Harry Winston Rugby slippers

Cea mai preţioasă pereche de pantofi este copia oficială a celei din Vrăjitorul din Oz şi valorează 3 milioane de dolari.

1 Original-Ruby-Slippers-from-The-Wizard-of-Oz
1. Această pereche este o copie a celebrilor pantofi ai lui Dorothy din Vrăjitorul din Oz şi a fost realizată pentru a sărbători a 5-a aniversare a filmului. Harry Winston este creatorul lor, însă preţul acestora depăseşte cu mult originalul, fiind evaluaţi la 3 milioane de dolari. Au fost creaţi în două luni şi au 4600 de rubine şi 50 de carate de diamante.
2 Rita_Hayworth_Heels_Stuart_Weitzman
2.

Acest model costă tot 3 milioane de dolari şi au fost creaţi de Stuart Weitzman în onoarea lui Rita Hayworth. Pantofii au aplicate rubine pe volanaş, safire şi diamante. Aceştia au rămas moştenire fiicei vedetei.
3.Cindarella-slippers
3. Stuart Weitzman a creat această pereche de pantofi în memoria Cenuşăresei şi i-a ieşit de minune. 565 de diamante au fost atent aranjate creând impresia de dantelă, dar şi 5 carate de diamante amaretto, cel mai scump şi cel mai rar din lume. Costă 2 milioane de dolari!
4Tanzanite_Heels_Stuart_Weitzman
4.
Aceste sandale sunt rezultatul colaborării dintre Stuart Weitzman şi designerul de bijuterii Eddie Le Van. S-au utilizat tanzanite albastre, platină şi piele argintie. Şi cum nu era de ajuns s-au înşirat şi diamante pe întreaga lungime a baretei din faţă. Costul lor este de 2 milioane de dolari.
5 Marilyn-Monroe-Shoes
5. Au fost numiţi după celebra Marilyn Monroe şi prezintă o floare din satin în centrul căreia se află câte un cercel din cristale Swarovski care au aparţinut vedetei. Aceşti pantofi au fost purtaţi pentru prima oară de Regina King la Oscar, însă apoi Stuart Weitzman a înlocuit bijuteriile originale ale lui Marilyn Monroe cu replici, iar perechea a fost vândută pentru 1 milioan de dolari.
Sursă foto: https://ro.pinterest.com/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod