Cele mai frumoase modele cu blană au fost create de Fendi

Aceşti pantofi reprezintă combinaţia perfectă între tradiţia de aproape 90 de ani legată de piele şi blană şi desingul modern. Cum de săptămâna trecută a venit iarna adevărată, m-am

Aceşti pantofi reprezintă combinaţia perfectă între tradiţia de aproape 90 de ani legată de piele şi blană şi desingul modern.

Cum de săptămâna trecută a venit iarna adevărată, m-am gândit că cel mai potrivit ar fi să mă uit după ceva în ton cu vremea de afară. ±i ce poate fi mai potrivit decât ceva cu blană? Tot trecând în revistă diverşi desingeri care au realizat astfel de modele, m-am oprit asupra celor de la Fendi. 

Observând modul în care sunt realizaţi, îţi dai seama că este combinaţia perfectă între tradiţie, modernism, eleganţă, creativitate… Unele modele par cumva SF mai ales din cauza formei spaţial-geometrice a tocului.

Ca şi în cazul genţilor realizate pentru colecţia de anul trecut şi în cazul pantofilor este valabil acelaşi lucru: faptul că de această dată creaţiile Fendi au îmbinat mai mult ca niciodată tradiţia lor de 88 de ani legată de blană şi piele cu un desingul modern. Aceste modele au fost realizate pentru a fi purtate în toamna-iarna lui 2013. ±i cum iarna lui 2013 a venit de abia în 2014, eu cred că e momentul potrivit pentru a le admira. Mai ales că în această perioadă astfel de modele sunt la preţuri cu 40-50% mai mici.
Asta ar însemna de exemplu pentru ghete o scădere de la 1.420 euro la 710 euro, la pantofii fără toc de la 1.150 dolari la 575 dolari, iar la cei cu toc de la 1.990 dolari la 995 dolari (preţurile sunt în euro sau dolari funcţie de fiecare site de shopping, www.saksfifthavenue.com, www.net-a-porter.com).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod