Ce trebuie să faci atunci când încălţămintea ta e zgomotoasă? Sfaturi utile

Pantofii tăi preferaţi scârţâie atunci când păşeşti sau tocurile sunt foarte gălăgioase? Descoperă cum să scapi de acest coşmar! Talpă care scârţâie Tot ce trebuie să faci

Pantofii tăi preferaţi scârţâie atunci când păşeşti sau tocurile sunt foarte gălăgioase? Descoperă cum să scapi de acest coşmar!
Woman kissing shoe

Talpă care scârţâie

Tot ce trebuie să faci este să scoţi branţul din interior şi să pui pudră de talc în acel loc. Nu este necesară o cantitate mare de pudră, după care introduci branţul la loc exact în poziţia de dinainte.

Dacă această problemă nu se remediază, cu siguranţă este un defect din fabrică şi nu poţi face altceva decât să returnezi pantofii.

Se poate întâmpla atât din cauza tălpii, dar şi din cauza pielii adesea nu foarte de calitate.

Pantofii pot deveni enervanţi prin zgomotele pe care le scot şi din cauza umezelii. Dacă nu ai grijă şi îţi intră apă în ei, cu siguranţă te poţi lovi de această problemă.

Flecuri zgomotoase

Evită să îţi cumperi pantofi dacă tocurile au flecuri din plastic tare sau din alte materiale dure şi astfel zgomotoase. Din păcate, odată cumpăraţi nu prea există soluţii de a scăpa de zgomotele nedorite.

Se poate adăuga peste flecurile respective o bucată de plastic moale, însă nu se garantează aspectul de dinaintea modificărilor.

Această procedură nu o poate face decât un cizmar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod