Ce balerini purtăm în această primăvară, cu vârf ascuţit sau rotund?

Balerinii sunt, de ani buni, nelipsiţi din garderoba femeilor. Coloraţi, din piele sau alte materiale, decupaţi, cu funde sau flori... indieferent de model ne plac toţi. Dacă stau şi mă

Balerinii sunt, de ani buni, nelipsiţi din garderoba femeilor. Coloraţi, din piele sau alte materiale, decupaţi, cu funde sau flori... indieferent de model ne plac toţi.

Dacă stau şi mă gândesc nici nu mai ştiu ce purtam primăvara înainte să apară pe piaţă balerinii, iar aici mă refer la pantofi comozi, fără toc. Acum mi se pare că fără balerini garderoba mea ar fi incompletă şi nu ştiu ce soluţie aş avea pentru zilele în care nu am chef să port tocuri.

Şi pentru că vârful ascuţit şi-a refăcut apariţia de câteva sezoane (mai timid, ce-i drept) au apărut şi balerinii cu un vârf uşor ascuţit.

Sunt eleganţi şi perfecţi pentru o zi la birou.

Dacă nu îţi place foarte mult acest model, poţi să rămâi la vârful rotund. Alege modele inedite, colorate, brodate sau cu diverse aplicaţii. Important este faptul că te simţi foarte bine în ei şi că îi poţi purta în diverse combinaţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod