Moda in ritm de jazz cu Irina Schrotter

Colectia semnata Irina Schrotter pentru sezonul primavara/vara 2005 este dedicata femeii moderne, intotdeauna eleganta, speciala, o aparitie imposibil de ignorat insa mereu admirata. Detalii precum nasturii cu insertii de cristale, nuantele calde si delicate si materialele pretioase, desavarsesc tinutele menite sa imbrace atat trupul, cat si sufletul femeii... in primavara.



"Am realizat pentru aceasta colectie tinute formate din minimum trei piese, evitand totusi aspectul incarcat si greoi. Am apelat la aceste suprapuneri, atat pentru a modela noi siluete, cat si pentru a da nastere unor jocuri grafice si combinatii de culori", arata Irina Schrotter.



Piesele vestimentare sunt realizate in paleta cromatica a sezonului insorit: culori calde si luminoase - roz, lila, bleu, insa din colectie nu lipsesc nemuritoarele non-culori - alb si negru, mereu la moda.



Cu titlu de noutate absoluta, designerul propune si o noua linie de pantofi, creata special pentru aceasta colectie de catre Ballin, celebra companie care realizeaza incaltamintea si pentru colectiile Dior si Chanel.
Aceasta linie va fi accesibila incepand din primavara, in magazinele Irina Schrotter.



Din colectia vestimentara nu lipsesc nici rochiile de seara, extrem de sexy si mai mult decat curajoase. Stralucirea hainelor este data de materialele paietate si de accesoriile folosite: flori, brose, nasturi cu insertii de cristale, iar aerul sofisticat este obtinut prin folosirea broderiilor, a franjurilor si a fundelor.

Podiumul prezentarii a fost completat de expozitia de arta numita "Studiu despre sunet" a artistului iesean Dragos Patrascu si de ritmurile de jazz ale band-ului altor doi ieseni, Ion Baciu Jr.
si Romeo Cosma. Astfel, prezentarea colectiei Irinei Schrotter s-a contopit cu arta plastica si farmecul jazz-ului. Invitata speciala a spectacolului a fost Andreea Raicu, o aparitie senzationala si o buna prietena a creatoarei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod