Eleganta a la Chanel

Numai un eveniment al unei mari case de moda putea reuni in aceeasi locatie designeri celebri, top-modele, actrite consacrate si staruri pop... Gala Chanel 2005, care a avut loc la sfarsitul lunii aprilie, la New York, a stralucit prin eleganta specifica "a la Chanel", iar celebritatile si-au recunoscut admiratia pentru acest brand de moda prin simpla prezenta sau prin toaletele marcii sarbatorite.

Noua imagine a parfumului Chanel No. 5 - Nicole Kidman - si-a jucat rolul de gazda la evenimentul anual "Gala Chanel 2005", care a avut loc la Muzeul Metropolitan din New York. Actrita a ales o rochie bleumarin... Chanel desigur.

O admiratoare declarata a Casei de Moda Chanel, D-na Deep - Vanessa Paradis si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o tinuta clasica in nuantele de alb-negru.

Actritele gemene Ashley si Mary-Kate Oslen au facut furori in tinute vintage semnate Oscar de la Renta... de consemnat este ca Mary-Kate s-a vopsit roscata, probabil pentru a se deosebi de sora ei care ii seamana perfect.

Elle Macpherson a fost senzatia serii ajutata de corpul de manechin, parul lung si stralucitor si de rochia galbena-papadie si satinata semnata Calvin Klein.

Castigatoarea premiului Oscar pentru "Cea mi buna actrita" - Jennifer Connelly s-a etalat cu o rochie pastelata marca Balenciaga, ce parca atrage prea mult atentia asupra bustului actritei.

Donatella Versace a ales o rochie galbena-lamaie cu aplicatii argintii pentru a atrage atentia asupra bronzului portocaliu si a parului foarte deschis.

Claire Danes s-a afisat cu o eleganta tinuta vintage Chanel pe care a "asortat-o" cu un coc minimalist si rafinat.

Jessica Simpson si-a potrivit tinuta, coafura si cerceii cu colega de breasla - Beyonce, care este mult mai avantajata de acest stil vestimentar. Trecand peste aceasta comparatie, ansamblul rochiei neagre cu imprimeuri florale, cerceii candelabru si cocul deosebit constituie o reteta imbatabila a elegantei.

Excentrica interpreta rock Sheryl Crow a optat pentru o tinuta mai ciudata... o rochie cu croiala simpla, de un gri metalizat.

Top-modelul Karolina Kurkova a afisat cea mai impozanta declaratie a serii - "I love you", inscriptionata pe tinuta de gala alba semnata Viktor & Rolf.

Creatoarea de moda Carolina Herrera si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o fusta neagra larga si o camasa alba... o combinatie foarte indrazneata dar sic, specifica acestui reputat designer.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 25 Mar 2009, 22:30
    colaborare

    Imi place sa visez, as putera visa o colaborare in acest domeniu, eu desenez modele , creatii vestimentare.Ma puteti ajuta?

    1
    1

  • chivu sonia pe 11 Apr 2008, 21:00
    chanel

    cea mai tare casa de moda,haine de calitate si bun gust,fara exagerare si nu foarte piperate l pret.cred k sunt cea mai mare admiratoare a acestei firme!

    1
    1

  • ramonik pe 21 Mar 2008, 15:24
    sunt tari

    sunt tari toate rochile, cool

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod