Carmen Negoita, alaturi de Irina Shayk si Andres Velencoso la Barcelona Fashion Week

Dupa ce anul trecut a participat la renumitul festival de moda New York Fashion Week, Carmen Negoita a fost, saptamana trecuta, singurul fashion blogger roman invitat la Barcelona Fashion Week, luand parte la 12 show-uri ale unor branduri consacrate precum Desigual, Josep Abril, Custo Barcelona, Aldomartins, Escorpion, Krizia Robustella sau Martin Lierah.

Pentru fiecare prezentare de moda Carmen a afisat vestimentatii memorabile, atragand atentia jurnalistilor prezenti la eveniment si acordand interviuri pentru blogurile de moda din Spania.

Fashion bloggerul a avut ocazia sa o intalneasca pe Irina Shayk, celebrul model, iubita lui Cristiano Ronaldo, in cadrul unui eveniment Desigual si sa o admire pe catwalk in timpul prezentarii oficiale a brandului spaniol.

“Este de o frumusete rapitoare. Are ochi superbi. Am mai intalnit-o la Bucuresti, la deschiderea magazinului Roberto Cavalli, insa acum totul a decurs mult mai relaxant.

A fost timp sa schimbam cateva vorbe”, spune Carmen Negoita.

Fashion bloggerul roman a mai avut ocazia sa il admire pe celebrul model Andres Velencoso, fostul iubit al lui Kylie Minogue, prezentand pentru Josep Abril.

La Barcelona Fashion Week, Carmen Negoita a realizat un interviu exclusiv cu Custo Dalmau, designerul cunoscutului brand Custo Barcelona. Dialogul va fi publicat in curand pe blogul acesteia, www.carmennegoita.com.



In cele opt zile petrecute la Barcelona, Carmen Negoita a realizat sedinte foto pe strazile orasului, purtand piese vestimentare precum un palton inflorat Moschino, pantaloni si rochie Zara, bluza Arina Varga, accesorizate cu genti Diane Von Furstenberg, Miu Miu, botine, sandale sau pantofi Mihaela Glavan, Brian Atwood sau Dior.

Saptamana viitoare, Carmen Negoita va fi prezenta la London Fashion Week, urmand sa participe la 10 show-uri ale caselor de moda inscrise in programul festivalului.

Anul trecut, fashion bloggerul roman a participat la New York Fashion Week, unde a atras atentia cu tinutele vestimentare de senzatie si, in mod special cu o palarie tip arlechin, realizata de designerul roman Gabriela Dumitran.

Mai mult, designerul american Steve Dumain i-a propus sa devina imaginea noii colectii de accesorii Be&D, lansata la Paris Fashion Week.

In acest sens, a realizat o sedinta foto ce va fi folosita in campania de lansare a noii linii.

Fashionista a impresionat la New York cu vestimentatii de senzatie pentru care a combinat creatii ale unor designeri romani cu cele ale unor branduri internationale renumite.

A mixat astfel piese realizate de Razvan Firea cu creatii Ermanno Scervino, Zara, Top Shop si accesorii Be&D, Alexander McQueen, Dior, Alla Syrbu, Gabriela Dumitran, Gabriela Anatasov, Miu Miu sau Louis Vuitton.

In New York, George Maracineanu si Leonid Klim i-au realizat lui Carmen pictoriale excelente in locatii precum Greenpoint Brooklyn, East River Ferry, Central Station, Central Park, 5th Avenue si Metropolitan Art Museum.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti bloggeri de fashion din Romania, realizand saptamanal pictoriale de moda pentru www.carmennegoita.com.
In plus, avand la baza cursuri de stil, Carmen are grija sa puncteze aparitii vestimentare impecabile la evenimentele la care este invitata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod