Cameron Diaz vrea încălţăminte comodă

“Există modele pentru care ţi-ai da viaţa, dar e dureros să le porţi…” Întotdeauna mi-a plăcut stilul actriţei Cameron Diaz – o combinaţie perfectă între simplu, elegant,

“Există modele pentru care ţi-ai da viaţa, dar e dureros să le porţi…”

Întotdeauna mi-a plăcut stilul actriţei Cameron Diaz – o combinaţie perfectă între simplu, elegant, confortabil şi sexy. De aceea nu m-a mirat deloc că a fost aleasă drept director artistic al casei de modă Pour La Victorie, faimoasă pentru colecţiile de încălţăminte şi genţi. Numirea lui Cameron Diaz în respectivul post s-a făcut în luna iulie a acestui an, urmând ca prima colecţie coordonată de ea să apară pe piaţă cel mai probabil în primăvara lui 2014.
“Stau pe tocuri şi câte zece ore pe zi.

Ştiu ce înseamnă o încălţăminte comodă. Există pantofi pe care ai muri să-i ai, dar e dureros să-i porţi…  Vreau cu adevărat nişte pantofi practici şi extraordinari”, declara actriţa pentru WWD.com.
Aşadar, ştim deja la ce să ne aşteptăm din partea ei: la o încălţăminte în care să ne simţim bine din toate punctele de vedere. Nu ştim încă cât de prohibitive vor fi preţurile, deşi ea promite ceva cât de cât accesibil. Până când vom avea norocul să putem testa pe propriile noastre picioare “pantofii Cameron” şi să aflăm cât de confortabili sunt şi cât de bine ne stau, putem să ne uităm cu atenţie la ghetuţele pe care le poartă actriţa şi să căutăm ceva asemănător la preţuri “locale”.  Mai ales că sunt foarte potrivite pentru vremea de acum şi vor fi perfecte şi pentru primăvară.
Succes la cumpărături în stilul Diaz!

Sursa foto: shoefessional.com; WWD.com


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod