S-a lansat colectia BSB Toamna-Iarna 14/15

La un an de la inaugurare, flagship store-ul BSB de pe Calea Victoriei a gazduit aseara evenimentul de lansare a colectiei pentru sezonul toamna-iarna 2014/2015.
Sloganul “Point of you”, sub care brand-ul a cucerit simpatia publicului feminin inca de la deschiderea primului magazin BSB in Romania, defineste, prin excelenta sezonul acesta, spiritul femeii urbane, active si preocupate sa se puna in valoare fara a-si pierde libertatea de miscare si naturaletea.

Tinutele BSB o vor insoti de la intalnirile oficiale din timpul saptamanii pana la petrecerile sofisticate sau plimbarile in natura din weekend. Ba mai mult, versatilitatea designului ii vor permite sa adapteze piesele de baza ale colectiei indiferent de stilul abordat.

Nonculorii negru i s-a oferit un rol important sezonul acesta, acela de a pune in valoare orice silueta prin rochii si fuste sculpturale sau pantaloni conici stransi deasupra gleznei.

Chiar si linia JEANS a colectiei surprinde prin introducerea denimului negru, atat pentru pantaloni cat si pentru fuste sau veste.

Negrului i se alatura nuante indraznete de albastru, rosu, olive, beige, caramiziu si verde.

Prin traditie, pielea este un element important in structura colectiei, fiind prezenta atat prin piese croite in intregime din acest material cat si  prin insertii alaturate vascozei, bumbacului sau jerseului.

Bineinteles, din colectia sezonului rece nu puteau lipsi tricotajele.
Cardigane ample si calduroase sunt alaturate camasilor in carouri si impresionantei varietati de tricouri. Gulerele si vestele din blana intaresc aspectul functional dar si estetic al colectiei.

Persoanele publice prezente la eveniment au ales sa poarte tinute BSB urmand indemnul exprimat de sloganul brand-ului de a-si pune in valoare personalitatea prin vestimentatie: Andreea Banica, Simona Patruleasa, Raluca Lazarut, Alina Chivulescu, Giulia, Anca Serea, Ellie White, Bianca Ionita, Irina Mohora, Xonia.

Au mai raspuns invitatiei noastre: Melania Medeleanu, Alexandra Badoi, Livia Graur, Camelia Baltoi, Laura Teodoru, Ana Barbu, Elan si Alina Laufer, Maria Simion.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod