Pantofii Guban: piele naturala, design inovator si un calapoad foarte comod

Vrei sa iti cumperi o pereche noua de pantofi insa nu te poti hotari ce sa alegi? Noua gama „Guban No.1“ iti vine in ajutor, fiind creata special pentru femeia dinamica si sofisticata, care combina traditia calitatii, a stilului si a comoditatii, cu inovatia contemporaneitatii.

Povestea companiei noastre incepe in anul 1937 cand se infiinteaza ’’Uzinele Chimice Guban Timisoara’’ -  fabrica ce producea crema pentru incaltaminte, care, mai apoi, si-a diversificat activitatea, si implicit gama de produse: de la corpuri de iluminat, la piele sintetica si articole de marochinarie.

In 1959 a inceput productia de incaltaminte, iar la scurt timp pantofii Guban au devenit o marca a rafinamentului si a calitatii. Ei au ramas in memoria colectiva drept pantofii cu cel mai comod calapod si cu cea mai fina piele, pantofii care se pastreaza atent inveliti in hartie, in cutia lor din dressing, ca o confirmare a statului social.

Personalitati precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen au purtat de-a lungul timpului pantofii marca Guban. Astazi, intreaga activitate a firmei este concentrata pe productia de incaltaminte pentru femei. Pantofii Guban se remarca prin feminitate, senzualitate, materiale pretioase si detalii studiate riguros.



Despre companie

Prin experienta si profesionalismul dobandite in peste 50 de ani de existenta, combinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta, am reusit sa oferim clientilor nostri o gama vasta de modele de incaltaminte pentru femei, executatati din piele naturala, cu un design inovator si un calapoad foarte comod.

Incaltamintea realizata de fabrica noastra reprezinta un simbol pentru elita pietei producatoare de incaltaminte din Romania, datorita calitatii si a melanjului intre artizanat si creativitate.

Incepand cu luna Octombrie 2013, noua gama ‘Guban No.1’, creata special pentru femeia dinamica si sofisticata, care combina traditia calitatii, a stilului si a comoditatii, cu inovatia contemporaneitatii, se gaseste in magazinul Guban deschis in Baneasa Shopping City, Etajul 1.



Prin intermediul colectiei Guban No.1 dorim sa scriem un nou capitol al excelentei produselor made in Romania: pantofi unici care imbina tehnologia si materiile prime italienesti cu designul si traditia artizanatului romanesc.

Valorile in care credem sunt munca in echipa, profesionalismul si atentia la micile detalii. Astfel, reusim sa oferim produse de calitate si sa satisfacem toate nevoile celor mai exigenti  clienti.

guban.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flori pe 20 Nov 2013, 20:29
    F.buni

    Aceasta firma de incaltaminte merita toata aprecierea, eu sunt f.multumita de calitatea pe care o ofera.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod