Bocancii de vară sau cum să arăţi ca un star rock. Ţie îţi plac?

Îmi amintesc perfect când am văzut prima dată pe cineva care purta, în toiul verii, nişte jeanşi scurţi şi o pereche de bocanci. Era cu mulţi ani în urmă, iar persoana respectivă, iubita

Îmi amintesc perfect când am văzut prima dată pe cineva care purta, în toiul verii, nişte jeanşi scurţi şi o pereche de bocanci. Era cu mulţi ani în urmă, iar persoana respectivă, iubita unui cântăreţ rock care locuia pe strada mea, mi se părea cea mai cool persoană (chiar dacă pe vremea aia nu aveam acest cuvânt în vocabular) pe care o văzusem în viaţa mea.

Îmi plăcea atât de mult stilul ei relaxat, puţin neglijent, dar atât de sexy, încât m-am dus hotărâtă la mama să-i spun că vreau să să port şi eu pantalonii scurţi cu bocanci.

Binenţeles că n-am avut niciun câştig de cauză, iar mama mi-a răspuns în stilul ei caracteristic "să porţi bocanci de iarnă, în toiul verii, când o să pleci de la mine de-acasă"... şi cu asta a încheiat discuţia.

Anii au trecut, am plecat de la mama de-acasă, iar slăbiciunea mea pentru acest look este la fel de vie. Îmi place la fel de mult când văd persoane care poartă vara, bocanci cu pantaloni scurţi şi o bluză din mătase.

La fel de sexy mi se pare să porţi bocanci cu rochii scurte feminine sau cu fuste lungi.

Mă încântă combinaţia dur-delicat, asprimea bocancilor (caracteristică tipic masculină) şi delicateţea şi senzualitatea feminină.

Vouă cum vi se pare aceast look? Aţi purta bocanci sau ghete în timpul verii? Şi dacă da, în ce combinaţii?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod