Mirela Stelea: Vă plac dungile și bulinele? Atenție ce haine alegeți și cum le accesorizați!

Dragele mele! Iată-mă din nou alături de voi după o pauză destul de lungă datorată atât unor probleme de sănătate cât și deplasărilor peste hotare. Propun să vorbim acum despre cum

Dragele mele!

Iată-mă din nou alături de voi după o pauză destul de lungă datorată atât unor probleme de sănătate cât și deplasărilor peste hotare. Propun să vorbim acum despre cum putem alege noile trenduri ale sezonului în funcție de silueta și cum putem accesoriza hainele din cele mai noi colecții ale designerilor. De la forme geometrice, culori vibrante și volume exagerate până la imprimeuri, nuanțe de alb și culori pastelate.

Dungile

Să uităm clasica poveste că dungile verticale te subțiază, iar cele orizontale te îngrașă și să ne concentram asupra croiului hainelor și a combinațiilor pe care le facem! Dungile verticale sunt potrivite pentru orice articol vestimentar, fie că vorbim de o camașă stil office, de o fustă sau de o rochie.

Dacă vrem să părem slabe, atunci alegem articolele vestimentare cu dungi subțiri sau în combinații de diferite grosimi: subțiri în centru și mărite spre exterior.

Atunci când vine vorba de dungile orizontale, acestea trebuie să fie late în cazul în care aveți kilograme în plus pe care nu doriți să le evidențiați. Cu toate că este mult mai ușor să combinam dungile cu culori simple, de exemplu - un sacou în dungi cu o pereche de pantaloni sau o fusta uni -, sfatul meu este să fiți mai îndrăznețe și să combinați dungile fie cu imprimeuri florale sau cu alt tip de dungi.

În schimb, evitați combinația de dungi cu buline sau alte forme geometrice pentru că nu va arăta deloc bine!

Bijuterii

Bijuteriile XXL reprezintă accesorizarea perfectă atunci când purtați un tricou marinăresc sau o rochie în dungi.

Buline

Dacă sunteți un fan al bulinelor, în acest sezon vă recomand să le purtați fie la pantofi, bluze, fuste, rochii, genți sau accesorii, dar să nu exagerați cu culorile sau imprimeurile și să alegeți tonuri complementare.

Culori

Printre culorile vibrante, vedete în această primăvară sunt tonurile de albastru, roz, portocaliu sau roșu.

Le puteți purta fie în combinație cu alte nuanțe, simplu sau cu imprimeuri și dantelă și le puteți accesoriza fie cu bijuterii discrete sau XXL, în funcție de croiul ales. Pentru iubitoarele volumelor exagerate, în această primavară puteți alege fustele și rochiile în formă de A. Trebuie doar să țineți cont de siluetă deoarece ținutele cu volum vă măresc și mai mult!

Cu drag,

Mirela Stelea

Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucuresti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod