Mirela Stelea: Top 10 piese vestimentare pentru toamnă iarnă (partea 2)

Dragele mele, Revin săptămâna aceasta cu cea de-a doua parte a clasamentului cu piesele vestimentare pe care ar fi bine să le aveţi în garderobă în acest sezon. 6. ROCHIA BRODATĂ -

Dragele mele,

Revin săptămâna aceasta cu cea de-a doua parte a clasamentului cu piesele vestimentare pe care ar fi bine să le aveţi în garderobă în acest sezon.

6. ROCHIA BRODATĂ - Personal, aş opta pentru mixul de roşu şi negru, în genul celei de la Lanvin, o combinaţie elegantă, sau pentru rochie cu broderie aurie, pe care o puteti găsi în colecţia Dolce&Gabbana. Aplicatiile cu pietre, paiete sau mărgele sunt la mare căutare, aşa că nu ezitaţi să le purtaţi!

7. ALBASTRUL - Nu contează dacă este combinat cu alte culori sau este albastru total, este culoarea vedetă în această toamnă.

Rochia din mătase albastru ciel, cu drapaje, de la Tibi, este superbă şi o puteţi purta pentru o seară de cocktail, iar cea din bumbac cu elastan, midi, de la Preen Line, este o alegere bună dacă doriţi o ţinută casul-elegant. Iar dacă optaţi pentru o ţinută glamour, nimic nu este mai potrivit decât o rochie din catifea albastră cu imprimeu de leopard, cum este cea de la Gucci.

8. JACHETA DIN LÂNĂ - O poţi alege fie de la Burberry, Ralph Laurent, Vivienne Westwood sau Stella McCartney, Miu Miu, Moschino, Marc Jacobs sau din colecţiile altor designeri.

Există în multe colecţii, este practică şi o poţi purta la pantaloni, jeansi, rochii sau fuste, cu botine, pantofi sau cizme.

9. PALTONUL SUPRADIMENSIONAT - L-am regăsit la Celine şi Lanvin în nuanţă de albastru infinit, sau în culorea mov la Costume National. De la H&M puteti achiziţiona o variantă mai practică, neagră. Pentru persoanele care iubesc fuziunea de culori, recomand varinta de la Erdem, cu albstru, lila şi galben. Indiferent de croiul ales, este uşor de purtat la orice ţinută şi este o achiziţie la fel de bună ca şi jacheta din lână.

10.

CLUTCH-UL - este accesoriul vedetă al sezonului, în special cel metalic, argintiu sau auriu, cum este cel de Mango. Îl mai găsiţi la Anya Hindmarch, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Jimmy Choo, Lanvin, Diane Von Furstenberg şi multi altii, si îl puteti considera o investiţie pe termen lung, deoarece este la modă de ceva timp şi vă garantez că nu se va demoda prea curând.

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str. Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod