Mirela Stelea recomandă printurile florale

Printurile florale se regăsesc din abundență vara aceasta în colecțiile designerilor, astfel că îți este greu să nu cedezi tentației de a achiziționa astfel de ținute. De la Moschino,

Printurile florale se regăsesc din abundență vara aceasta în colecțiile designerilor, astfel că îți este greu să nu cedezi tentației de a achiziționa astfel de ținute. De la Moschino, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Salvatore Ferragamo, Jason Wu, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Gucci, Etro si Giambattista Valli avem o varietate impresionantă de culori și asimetrii, materiale fluide, mătăsuri și jerseuri. Voi alege câteva ținute care îmi plac foarte  mult și pe care vi le recomand cu toată inima!

Favorita mea este rochia lungă, din mătase naturală, în nuanță de potocaliu cu flori mov, bustieră cu fronseuri în partea de sus și fusta foarte largă datorită closului mare, de la Giambattista Valli.

Este foarte elegantă dar și confortabilă în acelasi timp și poate fi purtată în foarte multe ocazii. Una dintre cele mai frumoase rochii din colecția Roberto Cavalli este cea din crepe satin până la jumătatea genunchiului, cu imprimeu orhidee în partea de sus și accesorizată pe un umar cu o bijuterie din email.

La Etro mi-au atras atenția o rochie în nuață de portocaliu deschis din jersay, cu un imprimeu floral abstract dar și una din mătase elastică în degrade, tot  orange, care sunt perfecte pentru o seară de  cocktail.

Dacă vă avantajează și vă permite vârsta puteți opta și pentru o rochie mini cu imprimeu floral, cum ar fi cea din mătase de la Alexander McQueen în nunațe de lila, sau una din bumbac, clasică, de la Oscar de La Renta.

Vestimentații de vară cu imprimeuri se găsesc și în colecția mea , Cruise 2012, Brilliance, rochii lungi sau scurte care pot fi purtate la mare, pe plajă sau seara la o petrecere de lângă piscină. Acestea sunt doar câteva sugestii din colecțiile de printuri florale pe care le aveti la dispozitie in aceasta vara și pe care le recomand să le aveti în vedere în momentul în care sunteti hotărâte să mergeți la cumpărături.

Mirela Stelea Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str.

Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod