Mirela Stelea: Cadouri de designer pentru sărbători? Iată câteva idei

Luna decembrie și sărbătorile de iarnă ne bat la ușa și sunt convinsă că aveți aceeași problemă ca și mine în ceea ce privește achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Am totuși în

Luna decembrie și sărbătorile de iarnă ne bat la ușa și sunt convinsă că aveți aceeași problemă ca și mine în ceea ce privește achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Am totuși în vedere câteva lucruri atunci voi începe sesiunea de shopping.

Primele pe lista mea de cumpărături sunt câteva pulovere cu mesaje de Crăciun sau printuri cu reni sau orice altceva are leagătură cu sărbătorile de iarnă, cum ar fi cele de la Lot78, Meadham Kirchhoff, Mason by Michelle Mason, Tibi sau Phillip Lim și Chinti and Parker.

Le puteți comanda online de pe site-urile de modă, iar prețurile sunt în funcție de buzunarul fiecăruia.

Un set de cărți de joc ilustrate de la Lanvin sau o copertă din mătase pentru un album foto, același brand, mi se par idei foarte bune pentru un cadou pe care dorești să îl faci uneia dintre prietenele tale fashioniste. De la Jil Sander puteți achiziționa o husă pentru iPad, din piele metalizată, sau cu imprimeu de piele de crocodil, care poate fi un cadou ideal pentru cei pasionați de gadgeturi.

Deasemenea, o lumânare cu miros de mentă, ginger și iasomie marca Cire Trudon este un cadou discret și plăcut.

Un guler din bumbac cu aplicații de cristale și mărgele cum este cel de la Karl, sau o pereche de mănuși fără degete, cu ținte, tot de la Karl, sunt câteva dintre cadourile pe care, vă spun sincer, aă dori să le  gasesc sub brad în acest an!

Un inel din aur platinat de la YSL, cu piatră în nuanță de turcuoaz este alegerea perfectă pentru una dintre persoanele apropiate vouă și despre care știți că iubește bijuteriile în stil ‘Arty”. Cartea “The Little Black Jacket” a lui Coco Chanel, revizuită de Karl Lagerfeld și Carine Roitfeld este, deasemenea, un cadou de excepție pe care cred eu, orice femeie s-ar bucura să îl aibă în bibliotecă.

O husă pentru iphone de la Stella MCCartney sau una de la Marc by Marc Jacobs,  în formă de cățel, mi se par foarte cool, iar un portofel animal print de la Jimmy Choo este un accesoriu de care m-aș îndrăgosti imediat! Bineînțeles că aceste lucruri sunt doar câteva dintre multe alte variante pe care le veți descoperi dacă aveți răbdare să căutați, dar sunt lucruri mai speciale, cu care, cred eu îi veți bucura pe cei mai...

pretențioși!

Sper să vă placă!

Cu drag!
Mirela Stelea
Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod