Mirela Stelea – Animal print-ul, dragostea mea!

Dragele mele, Vă mărturisesc că sunt complet îndrăgostită de orice piesă de îmbrăcăminte încălțăminte sau accesorii cu animal print! În garderoba mea se regăsesc rochii, bluze și

Dragele mele,

Vă mărturisesc că sunt complet îndrăgostită de orice piesă de îmbrăcăminte încălțăminte sau accesorii cu animal print! În garderoba mea se regăsesc rochii, bluze și tot felul de vestimentații cu astfel de imprimeu. Tocmai de aceea m-am gândit să facem o trecere în revistă a câtorva dintre piesele de rezistență pe care le puteți achiziționa in aceasta vară, astfek încâtsă aveți un look cât mai glamour. Rochia din mătase animal print în nuanță de albastru de la Dolce&Gabbana este spectaculoasă și se va putea regăsi în garderobă pentru următoarele câteva sezoane.

De la Roberto Cavalli puteți opta fie pentru o variantă din satin strech până la jumătatea genunchiului, sau o rochie lungă din mătase, animal print în nunață de bordeaux, în combinație cu dantelă, care este foarte eleganță și pe care o recomand pentru petreceri mai pretențioase. Matthew Williamson propune o variantă asimetrica superbă, din muselină, accesorizată cu paiete cusute în solzi de pește în partea de sus, și in care te vei simți în mod sigur cel mai confortabil.

De la Yves Saint Laurent puteți alege rochia cu imprimeu leopard din muselină.

De la Giambattista Valli puteți achizitiona fie o variantă chic, la jumătatea genunchiului, din mătase și cu drapaje, sau una mai sofisticată atât prin natura croiului, cât și a inserțiilor de dantelă în zona pieptului. O rochie lungă, superbă și extrem de feminină pe care o puteți considera deasemenea o investiție pe termen lung. Animal printul îl veți putea găsi în acest sezon și in colecțiile altor mari case de modă precum  Gucci, Michael Kors, Marlene Birger, Versace fiind anual reinterpretat de marii designeri.

Mirela Stelea

Dreams Come True – www.mirelastelea.ro

Atelier: Str.

Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod