Mirela Stelea: 5 culori pe care le purtăm în această primăvară

Dragele mele, de luna viitoare, odată cu venirea primăverii, vă recomand cinci culori pe care să le aveţi în calcul atunci când mergeţi la shooping. Sunt nuanţe, pe deplin acceptate, ca cele

Dragele mele, de luna viitoare, odată cu venirea primăverii, vă recomand cinci culori pe care să le aveţi în calcul atunci când mergeţi la shooping. Sunt nuanţe, pe deplin acceptate, ca cele în trend anul acesta.

ROŞUL- culoarea pasiunii care oferă de fiecare dată apariţii care îţi taie răsuflarea. Puteţi alege o rochie, un top în această nuanţă, o pereche de pantofi sau o poşetă, pe care să le purtaţi cu încredere şi să evitaţi monotonia.

AURIUL – în special combinaţiile de auriu şi negru.

Este şi anul acesta în trend. Puteţi opta pentru culori metalizate . Aceste obiecte vestimentare pot fi considerate investiţii pe termen lung.

ALB-NEGRU – este combinaţia vedetă în sezonul următor. Aveţi varianta de a alege dungile, carorurile sau, pur şi simplu, asocierea de piese vestimentare în aceste nuanţe.

CULORILE PASTELATE – persoanele care aleg să poarte ţinute în nuanţe de roz fondant, bej, lila sau verde mentol vor face o alegere bună şi vor emana  rafinament şi bun gust.

ALBASTRU ELECTRIC – este culoare pe care o puteţi adăuga pe lista de cumparaturi atunci când doriţi să faceţi noi achiziţii.

Este o culoare îndrăzneaţă şi spectaculoasă în acelasi timp cu care ieşi din tipar.

Mirela Stelea
Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod