Cum sa folosesti culorile metalice in tinutele tale

Cum să foloseşti culorile metalice în ţinutele tale

Culorile metalice dau o notă de eleganţă atunci când sunt purtate corect. Pune prea mult şi ţinuta va arăta prea încărcată. Cum să foloseşti culorile metalice ca să arate bine?
Elementele metalice inserate în ţinutele tale oferă un look glamour care scot din anonimat hainele simple. Este foarte important să le foloseşti cu măsură şi să optezi pentru un element metalic pentru a accentua ţinuta. Dacă foloseşti aceste accente de culoare peste măsură, efectul obţinut nu va fi unul de eleganţă şi rafinament.

Prin urmare, fie că alegi nişte pantofi în culori metalice, poşetă, fustă, bijuterii, machiaj sau chiar pentru manichiură/pedichiură vei obţine o ţinută cool dacă le inserezi cu măsură.
Iată cum să foloseşti culorile metalice în ţinutele tale:


1. Combinaţii vestimentare cu piese în culori metalice

Tinute in culori metalice

O fustă sau o rochie argintie sau aurie pot să-ţi pară puţin mai excentrice, însă atunci când sunt combinate cu piese vestimentare în culori neutre poţi să obţii un efect spectaculos. Este foarte important să le asortezi cu tonuri neutre, acesta fiind principalul aspect pe care trebuie să-l reţii când vrei să arăţi spectaculos şi să foloseşti corect culorile metalice.

 

 

2. Pantofii în culori metalice

Pantofi in culori metalice


Aceştia completează cel mai bine o ţinută simplă, care va fi imediat scoasă din anonimat cu ajutorul pantofilor în culori metalice. Chiar dacă de obicei suntem obişnuite să optăm pentru bijuterii sau accesorii pentru a conferi strălucire unei ţinute, pantofii în culori metalice merg de minune cu aproape orice vestimentaţie în culori neutre.

Fie că alegi o ţinută casual sau o rochie de seară, încălţămintea în tonuri metalice va aduce un plus de strălucire.

Un lucru de care trebuie să ţii cont este acela de a alege tonurile metalice în funcţie de culoarea pielii tale. Dacă ai pielea deschisă la culoare este recomandat să porţi argintiul, în schimb dacă ai pielea măslinie atunci auriul va completa foarte bine orice ţinută pe care o alegi.

3. Bijuteriile

 

Bijuterii in tonuri metalice
Pentru a nu încărca ţinuta este de preferat să nu porţi un colier statement şi cercei în tonuri metalice, la aceeaşi ţinută. Este de preferat să optezi pentru un singur accesoriu ca să ai un look elegant.

De asemenea, atunci când porţi o bijuterie mare în tonuri metalice, look-ul tău va fi perfect completat de un machiaj în culori închise.

Nu purta niciodată bijuterii în tonuri metalice cu o rochie în culori deschise, deoarece nu se potrivesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod