Ce să purtăm toamna aceasta?

Dragele mele, Suntem deja la începutul sezonului de toamnă, iar garderoba noastră are nevoie de un “update”. Conform tendinţelor trasate de marii designeri internaţionali, textura

Dragele mele,

Suntem deja la începutul sezonului de toamnă, iar garderoba noastră are nevoie de un “update”. Conform tendinţelor trasate de marii designeri internaţionali, textura preţioasă a materialelor precum catifeaua, dantela, brocartul, blana, broderiile şi penele, până la piele naturală aplicaţiile cu pietre semipreţioase, totul este foarte glam!

Negrul nu dispare din atenţia designerilor, a fost din totdeauna la modă, fie că este vorba de piele, dantelă, catifea sau cu aplicaţii metalice.

Dacă aruncăm o privire asupra colecţiilor din acest sezon, vom regăsi toate aceste elemente menţionate.  De exemplu, în colecţia Gucci, veţi găsi aplicaţii cu pene, la Dolce&Gabbana accentul cade pe broderii, iar la Valentino, Prada sau Lanvin pe combinaţii fine de broderii şi dantelă. Deasemenea, imprimeurile grafice şi florale, care au fost la modă în sezonul estival, continuă să fie un must have şi în această toamna a lui 2012. Le regăsiţi în colecţii precum Missoni, Dolce&Gabbana, AlexanderMcQueen, Guess şi Stefanel.

Albastrul, o prezenţă constantă pe podium în colectii precum Miu Miu sau Lanvin, este una dintre culorile vedetă ale sezonului.

Fie că îl purtaţi  simplu sau în combinaţie cu alte culori, veţi forma un outfit cât se poate de modern. Dacă sunteţi fan al stilului country, puteţi alege piese vestimentare din colecţia Ralph Lauren sau Burberry Prorsum, cum ar fi blazerele din lână sau rochiile în carouri.

Deasemenea, accesoriile nu trebuie să vă lipsească sub nicio formă, aici putând vorbi de pălării sau bentiţe elastice. Aveţi undă verde la culori, la printuri, dar şi nuanţe alb – negru.

Mirela Stelea
Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str.

Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod