Audrey Tautou, la premieră, cu o pereche de sandale Prada

Într-un stil vestimentar cât se poate de franțuzesc, actrița Audrey Tautou a venit la premiera din New York a noului ei film, Mood Indigo, al cărui regizor este Michel Gondry. Pentru a fi

Într-un stil vestimentar cât se poate de franțuzesc, actrița Audrey Tautou a venit la premiera din New York a noului ei film, Mood Indigo, al cărui regizor este Michel Gondry.

Pentru a fi în spiritul indigo ea a îmbrăcat o rochie cu partea din față având această culoare sau, am putea spune, un mov, și o geantă în același ton. La toate acestea, actrița franceză a asortat o pereche de sandale Prada de culoare roșu aprins, la fel ca și nuanța rujului. O astfel de pereche de sandale are un preț de 690 dolari, se arată pe talkshoes.com.

Cât despre noul film, se spune că este mai bizar decât tot ce am mai văzut până acum la Michel Gondry.

Premisa filmului este una ieşită din comun: Colin (Romain Duris) trebuie să aibă grijă de iubita lui (Audrey Tautou) atunci când acesteia începe să îi crească în plămâni un nufăr – şi, se pare, ăsta este cel mai puţin bizar element al filmului. Mai multe amănunte despre film puteți găsi pe cinemagia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod