Zece accesorii pentru un plus de culoare in zilele de vara

Indiferent de situatie - esti la birou, petreci o seara pe terasa impreuna cu prietenii, la plimbare sau - ce fericire! - pleci in concediu, revitalizeaza-ti garderoba cu ajutorul a zece accesorii care indeplinesc toate criteriile pentru a-ti personaliza tinuta si a te face sa te simti, cu adevarat, speciala: sunt moderne, colorate, nostime si... elegante!

Geanta de piele, cu o culoare... gustoasa!

Stii deja ca in sezonul acesta, una dintre vedetele in materie de accesorii este geanta mare din piele. Vreau sa spun, cu cat mai mare, cu atat mai bine. Un singur lucru ar trebui sa mai stii inainte de a pleca la cumparaturi: este de preferat ca aceasta sa aiba cat mai multe buzunare, catarame si separeuri. De asemenea, cateva ornamente din metal vor completa aceasta poseta - moderna, sofisticata, si, in acelasi timp, clasica si cu o nuanta ciocolatie irezistibila...

Pentru o petrecere eleganta...

... Cand nu ai nevoie de agende, pixuri si alte obiecte asemanatoare, poti alege o poseta mica, model plic. Lucrata din piele, cu un design inspirat de stilul anilor '80, este accesoriul perfect. Bineinteles, ai la dispozitie o multitudine de culori stralucitoare (atat de moderne, vara aceasta). Cele mai cautate sunt galben, rosu, turcoaz si verde. Cam greu sa te hotarasti, nu-i asa?

Sa strangem... cureaua!

De data aceasta, la propriu. Este cat se poate de chic sa fii "trasa prin inel", dar, pentru a-ti sublinia talia, ai nevoie de o curea lata, din piele; iata un model interesant, care iti permite sa strangi cat de mult doresti (si... suporti), iar culoarea rosie va adauga un plus de personalitate oricarei tinute, chiar si uneia ceva mai pretentioase.

Simplitate si opulenta...

Oare nu este o contradictie in termeni? Nici pe departe, daca vorbim despre lantisoarele aurii. Dupa cum stii, metalul cel mai cautat in aceasta vara este aurul - pe care il poti etala sub forma unui accesoriu modern si complex - dar nu si complicat! Este vorba de lantisorul subtire, lung (sau, si mai bine - foarte lung), in mai multe siruri, care va redefini infatisarea ta.

Cum ai putea sa rezisti...

... Acestei perechi de sandale? Una dintre vestile bune pe care ni le aduce sezonul actual este ca incaltamintea cu talpa groasa nu s-a demodat - dimpotriva, este in continuare "cap de afis". Nici ca ti-ai putea dori mai mult: sandalele acestea sunt confortabile, creeaza impresia vizuala a unui picior mai lung (si pentru aceasta nu este nevoie sa te supui chinurilor inerente unor sandale cu toc inalt si subtire, de pilda). Daca sunt si viu colorate sau ornate cu modele florale sau broderii, nu vei mai putea iesi din magazin fara ele. Si pe buna dreptate!

Colorati, colorati!

Nu-i asa ca iti doresti sa captezi atentia si, in egala masura, admiratia tuturor? Inca un mijloc prin care poti face acest lucru il constituie imprimeurile elaborate, in culori cat mai vii - am putea spune "tipatoare", fara ca termenul sa aiba ceva peiorativ in context.

Sa nu uitam de ochelari!

De fapt, daca ne gandim in perspectiva la zilele caniculare si la stralucirea soarelui, ne dam seama ca, practic vorbind, este imposibil sa uitam de ochelarii de soare. N-am putea face nici un pas afara fara ei... Si, de vreme ce am ajuns la concluzia ca ne sunt indispensabili, ar trebui sa ne imbogatim colectia cu unii moderni, cu rame din material plastic, in culori puternice.

Lantisor colorat si nostim

Daca nu iti plac lantisoarele masive, mai vizibile, poti opta pentru un model mai discret, insa la fel de interesant si de modern in sezonul actual: lantisor subtire, in cel mult doua siruri, si cu pietricele in culori frapante, care vor crea un contrast cromatic atractiv.

Revenind la centuri...

... Iti propunem inca un model, de data aceasta unul imbogatit cu detalii, carora li se acorda atentie in egala masura, creand o bijuterie in sine - dintr-un accesoriu care, in lipsa lor, ar fi fost cu siguranta banal...

Un safari, poate?

Nu, nu-ti voi sugera o astfel de aventura (desi, cine stie, nu ar fi o idee rea!). Insa, pana atunci, iti poti imagina o peripetie de acest gen cu ajutorul unor bijuterii lucrate din lemn vopsit in nuante de verde inchis. Vei avea o infatisare exotica si un aer de mister caruia cu greu i se va putea rezista...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod