"Toamna bijuteriile se ingroasa"

Pentru a fi in ton cu culoarea vedeta a acestui sezon, maroul,bijuteriile si accesoriile de par s-au conformat. Toamna asta peste tot -maroul. Chiar si parul ti-l poti impodobi cu accesorii din piele intoarsamaro, noutatea acestui sezon.

Lucrul acesta ne-a fost confirmat atat de colectiile din acest sezonale designerilor straini cat si de directorul de vanzari al lantului demagazine "Meli Melo", Florin Miron.

YSL



Deci, cum spuneam, esti la moda toamna asta cu bratarile din pieleintoarsa, care au atasate si argint masiv. Tot din argint masiv suntinelele si cerceii. Sau mai pot fi din argint sabat, care se poarta cuprecadere in acest sezon, cand bijuteriile tind sa iasa in evidenta prinmarime. Pentru ele a optat si Yves Saint Laurent cand si-a prezentatcolectia de toamna-iarna la Paris.

Gucci



Daca iti plac margelutele si crucile, atunci alege "fanteziile detoamna". Bineintels ca tot maro. Crucile mari sau mai micute, dinargint sau negre, din diferite pietre semipretioase, si margelultelefantezie, infasurate in jurul mainii, sunt accesorii cu care vei iesiin evidenta. Atat tu, cat si intreaga ta garderoba din acest sezon. Eleau fost alese si de Gucci, pentru a-i intregi colectia toamna-iarna aacestui sezon.

Louis Vuitton



Argintul este mereu la moda. Fie ca este masiv, sablat sau impletitin mai multe nuante, se asorteaza in orice sezon. La fel s-a gandit siLouis Vuitton cand a creat bijuteriile pentru aceasta toamna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod