Tendințe 2018: Cum să porți brățara pentru gleznă


Dacă anii trecuți colierul de tip choker s-a numărat printre cele mai râvnite accesorii, în anul 2018 acesta va fi înlocuit în mod sigur de brățările pentru glezne.
Inspirate din moda anilor '90, aceste bijuterii par să devină tot mai populare pe zi ce trece. Au putut fi observate în timpul festivalurilor de modă pentru sezonul primăvară-vară 2018, dar au fost purtate și de numeroase vedete sau fashioniste care au participat la aceste prezentări.

Victoria Beckham și Peter Pilotto sunt doi dintre designerii care au inclus brățările pentru glezne în colecțiile lor pentru primăvară-vară 2018.

Bijuteriile inspirate de stilul anilor '90 revin puternic în tendințe, fie că este vorba de chokere, brățările pentru gleznă sau cerceii care îmbracă urechile. Iar brățara pentru gleznă va fi, fără îndoială, piesa de rezistență a sezonului următor. Se potrivește perfect pentru ținutele de vacanță sau pentru cele lejere de vară.
În mod sigur vom vedea tot mai des acest trend pe conturile de Instagram ale vedetelor și nu numai. 

Brățara pentru gleznă poate deveni un accesoriu statement excelent pentru ținutele pe care le porți la festivalurile muzicale din vara anului viitor. Sunt o modalitate simplă și interesantă de a adăuga look-ului tău un element original și inedit. Alege brățări din lanțuri subțiri și delicate dacă vrei un look discret, dar poți opta și pentru brățări pentru gleznă decorate cu perle, dacă îți place un stil ceva mai îndrăzneț. Poți purta brățări suprapuse la aceeași gleznă, dar și la ambele glezne. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod