Strălucire de gheață cu noile bijuterii PANDORA

Oferă cele mai potrivite cadouri de Crăciun și adu frumusețea glacială a iernii și formele splendide ale cerului înstelat în cutia ta de bijuterii. În această iarnă, strălucește galactic cu minunatele bijuterii din noua Serie Strălucire de Gheață.
Realizate din argint 925 și PANDORA Rose, inelele cu detalii fine combină modele moderne cu elemente clasice, cum ar fi pietrele cu tăietură baguette. Piesele minuțios lucrate din metale veritabile și finisate manual captează privirile grație detaliilor futuriste, inspirate de frumusețea celestă, și prin fațetele rectangulare strălucitoare de zirconiu cubic transparent, luminos precum gheața.

Combină și potrivește inelele pentru a crea look-ul perfect și suprapunerea de inele potrivită fiecărei ocazii, indiferent dacă mergi la o întâlnire de sărbători cu prietenii sau la o petrecere cocktail după serviciu.

Transformă inelele în punctul central festiv al ținutei tale; creează suprapuneri spectaculoase cu inelul deschis Momente de Strălucire și inelele cu piatră solitară Strălucire de Gheață din argint 925, purtate pe degete diferite.
Adaugă o notă îndrăzneață ținutei tale cu inelele pereche PANDORA Rose, cu piatră solitară, pentru a asorta două tonuri look-ului. Creează dimensiuni captivante, purtând inelele Frumusețe Glacială la jumătatea degetelor sau pe degetul mic. Liniile lor fluide împodobite cu pietre sclipitoare și atemporale îți reflectă feminitatea.

#ArtOfGifting

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.


Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile.
Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele.
PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod