Simplu sau dublu?

Un accesoriu bine ales poate da nota maxima unei toalete. Nu ocoli maiales cureaua in acest sezon, ca detaliu de efect al tinutei tale. Si,pentru ca alegerea acesteia sa iti fie mai usoara, lasa-te inspirata depropunerile marilor designeri in acest sens.



Cureaua dubla merge la orice in acest sezon. Peste fustele de stofasau peste cei mai sexy pantaloni din piele ori velur. O spun Dolce &Gabbana, a caror colectie toamna-iarna 2001 a excelat prin romantism,readucand totodata in prim plan nostalgia pentru Vestul Salbatic. Cumaltfel ne putem explica prezenta curelei din piele groasa si lata, purtatanonsalant peste pantaloni raiati, ambele in tonuri pastelate de maro?

Remarcabila prin feminitatea emanata constant de colectiile sale, Donna Karan propune pentru aceasta perioada doua stiluri, fapt ce se aplica, desigur, si asupra accesoriilor: cel ultra-urban, unde rochiile mulate, pana la lungimea genunchiului, trebuie neaparat asortate cu o curea din piele lacuita, si cel inspirat din tema ecvestra, unde cureaua este accesoriul nelipsit pentru jachete.




Simplitate. Cuvantul care ar descrie cel mai bine propunerea pe careo face in acest sezon Ralph Lauren cand vine vorba de imbracaminte siaccesorii. Cureaua sa este din piele de crocodil; este fie foarte fina(tocmai potrivita unei tinute pentru o cina semi-formala), fie dubla,in cazul costumelor din stofa.

Tom Ford a creat pentru Gucci jachete dedicate femeii senzuale si sofisticate, la care a adaugat accesorii simple, dar de efect. Curelele sunt delicate, fiind confectionate din piele fina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod