Ochelarii de soare, intre necesitate si cochetarie

Care este accesoriul care te protejeaza de soare si de vant, care ascunde o noapte nedormita si care iti ofera un plus de mister si un aer chic? Cand iti alegi ochelarii de soare, nu ai cum sa fii niciodata prea exigenta... Fara compromisuri cand e vorba de frumusetea si sanatatea ta!

Chic



Daca iubesti simplitatea, dar totusi iti plac acele "mici nimicuri" care fac viata mai frumoasa si accesoriile mai atractive, precum "impodobirea" cu cristale Zwarowsky sau un design "a la french", atunci ochelarii de soare in stilul chic te vor multumi pe deplin.

Exuberanta



Daca ai o fire entuziasta si optimista, iubesti culoarea si lumina, atunci tendintele acestui sezon sunt "pe sufletul" tau. Ochelarii de soare in toate culorile curcubeului, plus roz, sunt la dispozitia ta. Mai mult, designul avangardist si fantezist al unor modele ar putea sa te cucereasca iremediabil.

Minimalista



Eleganta "in dulcele stil clasic" te caracterizeaza? Poti gasi ochelari de soare cu rame de frumusetea platinei si cu rezistenta titanului si lentile pe cat de atragatoare pe atat de rezistente. Daca vrei sa variezi de la eternul negru, alternativa ar fi o lentila aproape transparenta pentru vreme innorata si maroul, indicat la volan pentru o mai buna acuitate vizuala.

Retro



Daca vrei sa obtii aura misterioasa si irezistibila a unei dive, ochelarii retro, reveniti din vremea lui Brigitte si a lui Marilyn, iti vor completa cu siguranta personalitatea magnetica. Tot din categoria "moda se intoarce iar si iar" fac parte si ochelarii de soare cu lentile foarte groase, in inconfundabilul stil "hippie" al anilor '70.

Cat costa ochelarii "de firma"?

Bvlgari, intre 9-12 milioane lei, Opticris
Chanel, 6,5-13 milioane lei, Opticris
Byblos, 4-6 milioane lei, Opticris
Versace, 6-8 milioane lei, Opticris
Sergio Tacchini, 3,5-5,5 milioane lei, Opticris
Ray-Ban, 5-10 milioane lei, Opticris, Optinova
Vogue, 5,5 milioane lei, Opticris
Persol, 5-7 milioane lei, Opticris
Gianfranco Ferre, 2,5-2,7 milioane lei, Sover
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa pe 11 Apr 2009, 22:15
    OCHELARI

    Pentru cei interesati de ochelari,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti ochelari frumosi si hainute.

    0
    0

  • tatiana_tatiana pe 13 Nov 2008, 21:56
    despre ochelari

    cel mai rau lucru e................ca nu prea pot sa-mi aleg o pereche de ochelari,ca nu prea imi sta bine cu ei:(:(:(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod