Geanta, accesoriul nostru preferat

Sa iesi in oras fara geanta? Poate doar atunci cand mergi la sala de sport si asta in cazul in care sala este foarte aproape de casa sau cand o inlocuiesti cu un rucsac. In celelalte situatii este strict interzis. Asta pentru ca trebuie sa iei cu tine telefonul mobil, cheile, agenda, oglinda, lipgloss-ul preferat, portofelul, parfumul...

Fie ca este din piele, inlocuitor sau tesatura, mica sau XXL, ca o duci in mana sau o porti pe umar, geanta este un accesoriu indispensabil. Nu intamplator ne-am obisnuit atat de mult, sa o avem aproape, sa nu o scapam din priviri si sa o tratam ca pe cea mai buna prietena.


In ciuda faptului ca o iubim atat de mult avem un comportament nu tocmai adecvat cu ea... ne plictisim repede si ne cam uitam lung la vitrinele cu genti desi ne-am achizitionat una in urma cu doua saptamani. Tentatia este mare pentru ca avem de unde alege si gasim mereu ceva pe gustul nostru si care se inscrie si in tendinte.

De cativa ani, gentile au devenit vedeta incontestabila a modei. Purtate si schimbate cu mandrie de staruri si de toate femeile elegante, ele starnesc controverse si admiratie in momentul lansarii noilor colectii.
Anul trecut ne-au uimit prin dimensiunile lor, iar acum au devenit un pic pretentioase si incomode pentru ca cer sa fie tinute in mana si nu purtate pe umar.

Daca majoritatea gentilor pe care le detii sunt mari, poti fi linistita pentru ca fac fata cu succes tendintelor din acest sezon. Evita insa sa iti achizitionezi inca un exemplar XXL. Nu se va mai purta pentru mult timp si nici nu te avantajeaza daca nu esti inalta.

Mai multe tendinte ne-au luat prins surprindere: intoarcerea gentii "de mana" care o detroneaza pe cea gigantica.
Pe de alta parte revin in forta si gentile vintage si cu aer ludic, fara a uita gentile tip sacosa si pe cele de seara. Tendinta pentru gentile de seara este sa fie atat decorate cat si functionale deci poti alege una de dimensiuni medii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mada2 pe 7 Mar 2009, 21:30
    Despre genti

    Imi place geanta albastra,dar raman la a placea findca nu pot sa o procur.

    0
    0

  • ioana pe 30 Dec 2008, 15:08
    ultimaclipa

    nu-mi plac articolele voastre...pt k nu scrieti d unde ne putem procura tot ceea ce voi aratati

    0
    0

  • lildragon pe 24 Sep 2008, 18:34
    help plz

    am nevoie de ceva situri dak stie cineva.....de cateva luni bune caut geanta....sport...care se poarta pe o parte ...(nu pot sa pun poza ...de explicat e greu :( )...

    0
    0

  • STAN MARIANA pe 29 Feb 2008, 20:57
    poseta de lac

    ma intereseaza cum se intretine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod