GĂSEŞTE CADOUL PERFECT ÎN NOUA COLECŢIE DE CRĂCIUN DE LA PANDORA

Inspirată din cerul înstelat al nopţii şi din galaxiile îndepărtate ale cosmosului, COLECŢIA DE CRĂCIUN 2014 de la PANDORA cuprinde creaţii minunate care captivează prin strălucirea lor.

CRĂCIUN TRADIŢIONAL. Sărbătorile de iarnă simbolizează multe dintre momentele de neuitat din vieţile noastre. Special create pentru acest sezon, noile talismane PANDORA din argint 925 şi email de culoare roşu-zmeură şi alb-îngheţat strălucesc vesel, devenind păstrătoare delicate ale momentelor preţioase petrecute alături de cei dragi.

COSMIC. O explozie de pietre strălucitoare şi suprafeţe texturate, lucrate în argint 925 şi aur de 14k, creează o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, înfrumuseţate cu pietre de zirconiu cubic strălucitor, completează talismane elegante.

Pandantive, inele de cocktail şi cercei încrustaţi cu stele din cristal de culoare alb-îngheţat şi albastru-nocturn aduc aminte de înaltul cerului. Talismane din sticlă de Murano multifaţetată, de culoare albastru închis, lucesc asemeni cerului misterios.

DANTELĂ VINTAGE. Luminată de strălucirea setului pavé cu zirconiu cubic, noua serie-statement de la PANDORA este inspirată din magia nopţilor înstelate şi din frumuseţea ferestrelor de catedrale străvechi, sclipind în nopţile senine.
Împingând mai departe limitele tehnologiei, bijuteriile dantelate sunt ornamentate fin, în detaliu, în micro-seturi de zirconiu cubic fixate în argint 925.
Ele onorează, astfel, tradiţia PANDORA pentru arta meşteşugită a bijutierilor şi luxul accesibil, propunând un design nou şi interesant pentru modelul clasic al dantelei. Aspectul heraldic şi farmecul străvechi complementează perfect trendurile de inspiraţie medievală de pe podiumurile de modă.

PERLE ELEGANTE. Asemeni unor comori din cutiile de bijuterii de demult, perlele împodobesc o nouă şi frumoasă serie de bijuterii de argint 925, reinterpretând cea mai veche şi cunoscută piatră semipreţioasă. Noile bijuterii cu perle de la PANDORA dovedesc faptul că piatra reginelor nu mai este acum rezervată doar capetelor încoronate.
Ideale pentru a fi purtate în timpul zilei, după orele de lucru sau când te îndrepţi spre altar, aceste bijuterii moderne uşor de purtat reînsufleţesc versatilitatea perlelor, imortalizată de femeile încântătoare şi glam ale vechiului Hollywood.


DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.


Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod