ELEGANŢĂ ATEMPORALĂ ŞI STIL STRĂLUCITOR CU NOILE BIJUTERII DE VARĂ DE LA PANDORA

Eleganţă atemporală. Lasă-te în voia trendului vintage purtând noua brăţară fixă preţioasă creată de PANDORA, care spune povestea unei eleganţe atemporale însufleţite de sentimente pline de afecţiune. Un spirit nostalgic şi un aer de Film Noir sunt cuprinse în această comoară de bijuterie finisată manual, realizată din argint 925 şi zirconiu cubic strălucitor.
Noua brăţară fixă de tip bangle oferă o notă modernă unui stil clasic. Cu nenumărate seturi de pietre lucitoare, intensificate de detalii realizate prin tehnica de gravură cu vârf de diamant şi un rând elegant de inimi decupate, designul brăţării simbolizează punctul în care amintirile dragi din trecut se întâlnesc cu momentele noi din viaţa ta.

Purtând această brăţară senzuală adaugi graţie şi eleganţă look-ului tău, fără efort. Poate fi purtată ca o singură piesă-statement sau alături de alte astfel de brăţări, pentru un look modern, cu bijuterii suprapuse, care intensifică efectul de strălucire.

Stil strălucitor cu inele suprapuse.
Noua Colecţie de Vară de la PANDORA aduce şi o serie de noi inele din argint 925 şi zirconiu cubic, inspirate din motivele tropicale moderne, precum frunza de palmier sau un şarpe strălucitor. Poartă-le separat sau combină-le cu alte inele PANDORA şi poartă-le suprapuse, pentru a-ţi evidenţia stilul unic şi personalitatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod