Detaliile conteaza!

Accesoriile promovate de brandurile internationale de moda pentru sezonul estival sunt atat de variate, incat unei "fashion victim" ii poate fi tare greu sa aleaga. Se poarta atat cerceii din plastic in stilul hippie cat si accesoriile "vintage", parca scoase din cutia cu bijuuri a bunicii.

Si daca alternativele sunt coplesitor de multe, moda nu te va presa sa-ti "alterezi" prea mult stilul personal...



Cerceii atat de "glamour" in forma de ciorchine de strugure sunt iubiti de Beyonce, dar si de foarte multi designeri de moda ce i-au inclus in colectiile lor, iar Bill Blass e numai unul dintre ei. Tortitete de plastic - Chanel, sau din aur - Celine, sunt inca foarte apreciate. Cu cat sunt mai mari cercurile, cuatat sunt mai la moda cerceii...



Bratarile acestui sezon sunt fie multe si din plastic, ca in anii '70 (Carolina Herrera), fie vintage, cu iz de vechi si pretios (Chanel). Versace mizeaza in continuare pe lux in forma lui cea mai pura, iar bratarile sunt din aur masiv cu ceas incorporat. Oricarele dintre optiuni vei alege, exista o singuraregula: nu amesteca stilurile.



Podoabele care impodobesc gatul si decolteul trebuie sa fie irezistibile. Chanel ne propune siraguri lungi din margele, Chloe opteaza pentru medalioane in forma de fluturasi sau "serpi" de aur la baza gatului. Christian Dior a folosit plexiglasul nu numai la incaltaminte, ci si la coliere si cercei. Ce ti se pare mai tentant?



Sunt in voga doua tipuri de curele: fie argintii (Valentino) sau metalizate (Versace), fie in cele mai nebunesti culori, asortate la pantofi sau poseta, cu multe tinte si eventual desene, inscriptii pe catarama (D&G). Pentru mai multa stralucire si extravaganta, poti recurge si la curele cu strasuri. Important este ca accesoriul ce iti marcheaza talia sa iti complimenteze ansamblul tinutei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod