Curele in top

Cureaua este "sarea si piperul" look-ului tau, mai ales in aceasta vara, cand, mai mult ca niciodata, magazinele abunda in modele din cele mai diverse. Culori violente, strasuri, capse si catarame sic - totul este posibil in domeniul curelelor.

Ca regula de asortare, varietatea este absoluta. Singura limita de care trebuie sa tii cont este ca accesoriul care iti marcheaza talia sau soldurile trebuie sa "imprumute" nuanta unei piese vestimentare sau a incaltamintei/posetei.

Curelele pot fi din lac, piele sau chiar plastic transparent, cu decupaje si capse, iar paleta coloristica este generoasa, de la galben larva, portocaliu si verde fistic pana la nuante mai cuminti, precum albul sau bleul ciel.

Cataramele sunt elementul "cheie" al curelelor din acest an.
Ele pot fi mari, cu text imprimat cu o marca celebra, sau pur si simplu metalice. Aplicatiile argintii sunt deosebit de apreciate pe o curea minimalista.

Insa cele mai "populare" curele ale sezonului sunt cele care au catarame cu strasuri; noutatea este ca acestea pot fi purtate atat ziua, la o pereche de jeansi, cat si seara, la un pantalon uni, elegant.

Latimea curelei nu iti lasa asa de multa libertate de miscare. Cureaua este fie de latime medie, fie foarte subtire (majoritatea pantalonilor verii au gaicile special confectionate pentru acest tip de curea).
Stilul subtire poate fi purtat simplu sau poate inconjura de doua ori talia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod