Colierul - un detaliu ce vorbeste despre tine

De la perle la margele, de la diamante la strasuri si scoici, de la aur la rubine... nu exista reguli cand vine vorba de coliere. Acestea pot juca "rolul principal" al tinutei tale, o pot completa sau iti pot accentua intr-un mod irezistibil personalitatea... pentru ca la urma urmei nu conteaza valoarea colierului tau, ci modul in care il asortezi.

Jessica Alba a inviorat o camasa alba simpla, cu ajutorul unui colier turcoaz fantezie. O idee practica si de efect!

Sharon Stone si-a asortat rochia de gala de culoarea friscai cu un sirag de perle si cu un colier cu pandantiv supradimensionat. Iata o combinatie foarte indrazneata, pentru care nu poate scapa "nepedepsita" decat o vedeta.

Cu toate ca accesoriile la baza gatului nu sunt chiar in topul preferintelor modei, Salma Hayek a aratat superb cu un asemenea colier din siraguri de margele albe si argintii, adaptat la o rochie cu un decolteu foarte generos, pe masura actritei.

Mena Suvari a ales sa dea o nota de exotism camasii simple din matase neagra, cu ajutorul unui colier minimalist de inspiratie africana.

Pentru a capata o alura feminina si relaxata, Julia Roberts a folosit un lant de aur cu mai multe siraguri, decorat cu rubine si turcoaze.

Natalia Vodianova a incalcat cu succes tiparele clasice ale modei inlocuind previzibilele diamante cu un colier din scoici si perle, combinatie ce i-a conferit vedetei un aer mediteraneean.

Mary-Kate Olsen a facut o alegere inspirata, accesorizandu-si kimono-ul de inspiratie etnica cu un colier original din strasuri.

Colierul poate sa se asorteaze cu cerceii sau sa fie complementar tinutei... insa Cynthia Nixon a facut o alegere foarte originala si reusita, potrivindu-si colierul la culoarea parului.

Carmen Electra si-a impodobit decolteul impozant cu un sirag de margele verzi, inspirat din glamour-ul epatant al anilor '80.

Christina Milian a sporit farmecul bluzei de inspiratie "gypsy" printr-un colier simplu, dar de efect, format din margele multicolore si un pandantiv fantezie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod