Clutch-ul - accesoriul esential care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Clutch-ul este un accesoriu esential in garderoba fiecarei femei. El este o bijuterie si un statement, expresia luxului si a statului social.
“Aceasta micuta poseta de seara a aparut in anii ‘20-’30 si era purtata de femeile senzuale si mondene ale inaltei societati, pentru ca mai apoi sa devina un accesoriu indispensabil pentru divele Hollywood-ului. Putine dintre reginele covorului rosu isi etaleaza rochiile magnifice fara a le completa cu o astfel de bijuterie, de cele mai multe ori din matase” spune Madalina Nistor, Fondator al SILKDOM, companie specializata in crearea de clutch-uri din matase pura.

Clutch-urile sunt tinute provocator in mana, la vedere, pe de-o parte datorita frumusetii lor, pe de alta parte datorita faptului ca neavand barete sau lant de umar, lasa privirii sa admire intreaga silueta a purtatoarei, fara sa intrerupa conturul senzual al acesteia.

Astazi, majoritatea marilor case de moda au cel putin o colectie de clutch-uri, cu preturi care pornesc de la cateva sute bune de euro, investitie pe care doamnele care se respecta o fac fara sa stea prea mult pe ganduri.

Prin urmare, ar fi bine sa-ti achizitionezi cel putin un clutch daca vrei sa stralucesti asemenea divelor de pe covorul rosu.
Te asiguram ca nu o sa-ti para rau pentru ca aceasta mica poseta de seara este o adevarata arma a seductiei, in special daca este facuta din materiale pretioase precum matasea sau catifeaua de matase.

Orice tinuta de seara trebuie accesorizata cu un clutch de calitate, insa, cele mai indraznete dintre voi vor fi chic purtand un clutch de matase la o tinuta smart-casual din care nu lipsesc jeans-ii. Nu uita ca o rochie miunata si un clutch pe masura te vor tranforma intr-o regina in noaptea de anul nou, la prima intalnire, in ziua nuntii sau la oricare eveniment la care vei dori sa stralucesti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod