Cerceii supradimensionați sunt din nou la modă. Cum să îi porți

În 2017, cerceii statement se numără printre accesoriile în tendințe. Află cum să îi porți și ce modele să alegi
Cerceii supradimensionați au fost incluși în numeroase colecții propuse de designerii de top pentru primăvară-vară 2017. Sunt modalitatea perfectă de a-ți accesoriza orice ținută într-un stil interesant și original. Iată ce modele să alegei:

Cercuri masive

Cercurile masive, decorate cu elemente delicate, revin în tendințe. Acest tip de cercei sunt inspirați din moda anilor '90, care pare să aibă o influență tot mai puternică asupra trendurilor din prezent. Spre deosebire de cerceii de formă circulară din urmă cu mulți ani, cei din prezent aduc un plus de originalitate, fiind decorați cu alte cercuri, cu aplicații colorate sau cristale.

Modele geometrice

Cerceii în forme geometrice aparent neregulate sunt un alt trend important al momentului. Sunt insporați de formele geodelor de cristale, care sunt în 2017 o sursă de insporație majoră atât în modă, cât și în frumusețe sau design interior.

Culori puternice

Culorile saturate, puternice, se numără de asemenea printre tendințele majore ale anului 2017. Nuanțe intense de verde smarald, albastru cobalt, roșu rubin sau galben puternic sunt alegerea perfectă pentru o pereche de cercei statement care să iasă cu adevărat în evidență.

Cercei din material textil

Sub formă de ciucuri, împletituri sau șnururi, cerceii din material textil sunt o formă ideală de a purta trendul statement. Pentru că sunt ușori, acești cercei sunt și foarte comozi, indiferent cât de mari ar fi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod