Ce ochelari sunt la moda in 2008?

A fi la moda inseamna sa respecti tendintele propuse de specialistii din domeniu. Evident, trebuie sa alegi ce ti se potriveste.

A fi la moda inseamna sa respecti tendintele propuse de specialistii din domeniu. Evident, trebuie sa alegi ce ti se potriveste. In aceasta categorie, a produselor sau accesoriilor care te ajuta sa pastrezi linia trasata de specialistii de care vorbeam mai sus, sunt si ochelarii de soare. De diferite forme, marimi sau culori, acestia nu au simplul rol de a te proteja de razele soarelui, ei iti completeaza imaginea pe care vrei sa ti-o creezi.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in acest domeniu, iti prezentam o parte dintre modelele scoase pe piata si o serie de exemple oferite de creatori. Specialistii www.fashionising.com au facut o lista cu cele mai la moda modele de anul acesta.

Ochelarii supradimensionati

Privind putin si din perspectiva prezentarilor de moda, s-a putut observa o incercare de revigorare a acestui domeniu. Ma refer aici, la revenirea in forta a stilului anilor '70 -'80.

Lentilele supradimensionate si ramele din plastic sunt potrivite pentru a fi in trend vara aceasta.

Din nou, Beatles

Asa cum se intampla intotdeauna, starurile lumii hotarasc in mare masura ce si cum se poarta. Legenda Beatles-ilor si, in special, cea a lui John Lennon, isi spune cuvantul si in moda. Iti amintesti de vestitii ochelari de soare de care nu se despartea niciodata artistul? Ei bine, au redevenit la moda in acest sezon. Cu siguranta, nu vei parea ciudata daca alegi un astfel de accesoriu. Inca o informatie care sa te convinga: acest model este propus numai femeilor.

Modelul carapace

Poate nu-ti vine sa crezi, dar brostele testoase sunt... la moda anul acesta. Alege o pereche de ochelari ale caror rame si lentile sunt inspirate de aceste animalute si-ti vei asigura succesul in randul prietenilor tai. Si mai mult decat atat, vei da imaginii tale o nota de naturalete.

Stilul aviator

Aparut in anul 2007, acest stil face cu succes cariera si in 2008.
Vestea buna este ca reprezinta un model unisex, tot ce trebuie este sa tii cont de forma si marimea fetei tale. Daca inca nu ti-ai achizitionat o pereche de ochelari de soare, poti apela cu usurinta la cei ai partenerului tau.

Ce ne propun creatorii?


Atunci cand ai ales o pereche de ochelari marca Tom Ford, ti-ai asigurat statutul de "femeie la moda". Conform site-ului www.sunglassesitaly.com, cea care isi achizitioneaza o astfel de pereche de ochelari are un bun gust si un simt estetic extrem de ridicate. Sigur vei fi o adevarata vedeta daca faci o astfel de alegere!


Ochelarii Bvlgari sunt unici. Exclusivisti, de un lux delicat, aceasta marca iti va completa imaginea sic si eleganta.

 

 

 

 

Daca vrei sa porti cei mai moderni ochelari din cati exista pe piata, este cazul sa alegi Gucci. Nimeni nu va putea spune despre tine ca iti este indiferent ce porti, cum te imbraci, ce produse alegi.

Stil si noutate.

Prin stilul simplu pe care l-au ales, producatorii ochelarilor Chanel au reusit sa scoata un model elegant, dar extravagant in acelasi timp. Asa cum spun cei de la SunGlassesItaly.com, daca porti o pereche de ochelari Chanel este ca si cum ai cunoaste toate limbile Pamantului.

 

 

 

 Christian Dior alege in acest sezon moda de cea mai buna calitate. Purtand o pereche de ochelari produsa de aceasta casa, iti vei asigura un loc in primul rand al celor mai la moda si mai indrazneti oameni de pe Pamant. Nu vei trece neobservata si, indiferent de ce vei purta in rest, te vei simti stralucitoare.


Ultima propunere, dar nu cea din urma, sunt ochelarii Dolce&Gabbana. Fara rival in domeniul sau, Dolce&Gabbana te-a obisnuit cu produse de lux care sa te faca sa te asemeni unei regine.

Chiar daca la prima vedere sunt lipsiti de importanta, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din poseta unei femei elegante si cu stil.

Fie ca-ti acopera ochii obositi sau ca te feresc de razele soarelui, nu trebuie sa-i neglijezi in niciun fel.

Trecand in revista propunerile creatorilor, am observat ca nu este o diferenta majora intre ce s-a purtat anul trecut si ce se poarta in 2008 in materie de ochelari de soare. Asa ca, stai linistita. Perechea de ochelari pe care ti-a achizitionat-o vara trecuta poate fi purtata cu acelasi succes si acum.

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • neubrandt pe 17 Feb 2009, 23:02
    foarte interesant

    ceea ce spun "specialistii in domeniu". Adica daca niste idioti dicteaza ca se poarta ochelarii cu rama grosolana toata lumea trebuie sa se adapteze si sa poarte in consecinta, altfel...nu e trendy. Nu vad de ce mai avem si noi creier, pentru ca ne spun oricum ei (specialistii) ce este bine si ce nu! Sigur, ca idee, consider normal sa existe si acest model pentru ca la urma urmei este optiunea fiecaruia ce poarta. Dar sa sufoci piata pana la saturatie cu asa ceva...este aproape imposibil sa mai gasesti o pereche de ochelari stil John Lennon ori daca-i gasesti, asa cum spunea o antevorbitoare sunt indecent de scumpi. Sigur, vina este a comerciantilor pentru ca sunt atat de cretini si de inregimentati incat daca niste snobi excentrici spun ca se poarta frunze de salata verde drept palarie, maine se vor conforma cu atata zel de iti vine greata. De aici iarasi mi-aduc aminte de histeria cu swarovsky...are dreptate si omul acela, dobitocenia trebuie musai exploatata. Am zis!

    0
    0

  • beatrice pe 7 Nov 2008, 03:08
    Complimente si o intrebare!

    Buna ziua!...Complimente ptr acest site..este cool..si kiaar au nevoie fetele ptr acest site..intrebarea este ca as vrea o pereche de ochelari dintre cei d sus din imagine!cum pot sa fac sa-i cumpar? va ,multumes!...Tineti-o tot asha!...

    1
    0

  • vyny pe 30 Sep 2008, 18:26
    ochelari

    foarte frumosi,dar ce pacat ca sunt foarte scumpi. eu as vrea 2-3 perechi,dar imi permit una sindura asa ca...

    0
    0

  • ludmila pe 28 Iul 2008, 23:59
    :))

    super ochelari... No coment!!! Imi plac ochelarii mari.

    0
    0

  • aandreeea pe 5 Iul 2008, 16:40
    rugaminte

    buna ziau ma numesc calni andreea si am 11 ani .vreau acum in luna iulie sa ii cumapar mamei mele niste sandale caere sa fie la moda daca ati putea sa imi dati niste saituri cu sandale,papuci cu dif modele frumoase la moda mas bucara mult si vas multumii .as vrea eraspunsul intr-o saptamana maxim (data puplicatiei:05.07.2008 ora :16:39)

    0
    0

  • alexutza pe 10 Iun 2008, 06:10
    strasuri

    mi-am cumparat nisthe ochelari cu strasuri, sunt la moda? sper k da k mie imi plac f mult!!

    0
    0

  • Sabina pe 29 Apr 2008, 16:31
    Intrebare

    Am si eu o intrebare : Tocmai mi-am cumparat o pereche de ochelari cu rama subtire,finuti si lentile fumurii. Si acesti ochelari sunt la moda?

    1
    0

  • Andreea pe 13 Apr 2008, 10:51
    magazine

    In ce magazine din Bucuresti se gasesc ochelari de firma?

    0
    0

  • sasha pe 12 Apr 2008, 12:23
    ochelarii tip broscutza

    exista cateva modele D&G de tip broscuta;sunt foarte rotunzi si mie,personal imi plac:D

    0
    0

  • Ynuta pe 7 Apr 2008, 19:05
    suuuperrrr

    ma bucur enorm ca se poarta ochelarii mari!!! super tare

    0
    0

  • ast3r0ida pe 2 Apr 2008, 23:17
    magazine

    as fi interesata si de magazine cu ochelari de soare.Incerc de ceva timp sa imi caut niste ochelari si nu prea gasesc, or sunt ieftini si prosti, ori cei marfa si de calitate sa zic asa sunt foarte scumpi. Caut ceva la un pret rezonabil, pana in 2 milioane sa zic

    0
    0

  • baffy pe 24 Mar 2008, 14:34
    super tare

    sunt extraordinari acei ochelari.super tari modelele///asa mai zic si eu///:):):):):)

    0
    0

  • vivi pe 10 Mar 2008, 01:19
    observatie

    Imi plac foarte mut sfaturile legate de ochelari dar as fi vrut sa vad niste poze si cu primele tipuri de ochelari pt ca pe cei tip broscutza chiar nu mi-i pot imagina...

    0
    0

  • caisa pe 9 Mar 2008, 01:22
    raspuns

    Sabrina,du-te la o optica medicala,personalul de acolo iti poate da sfaturi cu privire la alegerea potrivita a unui ochelar de soare...asculta cu atentie acele indrumari.

    0
    0

  • Sabrina pe 8 Mar 2008, 09:57
    intrebare intrebatoare

    Ma bucur ca v-ati gandit sa publicati un asemenea articol, pt ca pt mine alegerea ochelarilor de soare a fost mereu o problema. Am o fatza lunguiatza, dar totusi mica, iar niciodata nu nimeresc o pereche de ochelari care sa mi se potriveasca. Imi puteti da cumva un sfat? Pt ce tip de pereche de ochelari sa optez? Va multumesc aniticipat :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod