Ce ochelari de soare purtăm în această vară

Lentilele oglindă şi ochelarii rotunzi se numără printre tendinţele acestui sezon. Descoperă ce ochelari de soare ar trebui să purtăm în această vară

Ochelarii cu lentile oglindă

Lentilele cu efect de oglindă sunt vedetele anului 2016 în ceea ce privește ochelarii de soare în tendințe. O astfel de pereche de ochelari de soare trebuie neapărat să facă parte din accesoriile tale favorite în vara 2016. Aceștia oferă o foarte bună protecție împotriva razelor ultraviolete pentru că reflectă lumina, asemenea unei oglinzi. Sunt foarte interesanți și îți ascund perfect privirea atunci când vrei să te ferești razele puternice ale soarelui.

Lentilele cu reflexii roz

Iar dintre lentilele cu efect de oglindă cel mai puternic se remarcă cele cu reflexii roz. Rozul pal este una dintre cele două culori ale anului 2016 stabilite de Institutul Pantone și se pare că a reușit să cucerească puternic universul lentilelor pentru ochelari de soare.
Ochelarii cu aceste lentile sunt feminini și sexy, indiferent de forma pe care o alegi.

Ochelarii de soare rotunzi

Un alt trend major al acestui an este reprezentat de ochelarii de soare cu lentile perfect rotunde. Iar dacă îi asociezi cu lentilele de tip oglindă, vei reuși să bifezi două tendințe majore într-o singură pereche de ochelari. Lentilele acestora sunt mici sau medii, dar nu mari, așa cum se întâmpla în anii trecuți. Sunt ochelari inspirați din stilul anilor '90, care pare să aibă o influență tot mai mare în moda acestui an.

Ochelarii de soare retro cu rame albe

Ramele albe sunt ideale pentru acest sezon, mai ales că îți vor pune perfect pielea bronzată în valoare, prin contrastul puternic pe care îl realizează. Iar ochelarii cu rame albe și cu un look retro, în stilul "old Hollywood", sunt perfecți pentru zilele în care vrei să te simți precum o divă!

Ochelarii de soare stil "ochi de pisică"

De mulți ani în tendințe, ochelarii de soare "ochi de pisică" rămân și în acest sezon un accesoriu care nu ar trebui să-ți lipsească. Îți alungesc figura și îți oferă o alură foarte sexy, de aceea se potrivesc de minune cu ținutele elegante și chiar cu cele provocatoare.

Ochelarii de soare stil "aviator"

Acest tip de ochelari au adesea ramă metalică subțire, iar lentilele sunt de formă ovală, cu partea îngustă îndreptată spre suportul de nas. Poartă această denumire pentru că amintesc de ochelarii de protecție folosiți cu mulți ani în urmă de piloți în perioada de început a aviației.
Marele avantaj al acestor ochelari care rămân și în acest an în trend este acela că se potrivesc oricărui, indiferent de forma feței.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod