Ce fel de bijuterii se poarta?

Fie ca esti adepta stilului clasic sau modern, Diamond Bijou iti prezintacateva dintre tendintele modei pentru bijuterii.

Frumusetea si valoarea bijuteriilor din aur cu pietre pretioase sepastreaza in timp, aceste bijuterii fiind permanent "la moda". Existaanumite tendinte, dupa care creatorii de bijuterii se ghideaza, deaceea in ultimul timp, alaturi de modelele clasice, sunt tot mai desintalnite si apreciate modele mai moderne. Depinde numai de tine si destilul pe care il adopti, in purtarea unei bijuterii clasice sau cu undesign modern.

Este important sa tii cont de cateva reguli, atunci cand portibijuterii:
- in primul rand, bijuteriile trebuie asortate cu imbracamintea simachiajul.
Pietrele pretioase este bine sa se potriveasca cu restultinutei. De asemenea, aurul galben se potriveste mai bine unui machiajin culori calde, in timp ce aurul alb unui machiaj in culori reci;
- nu trebuie sa combini, pe aceeasi mana, de exemplu, inelele din aurgalben cu cele din aur alb. Exceptie fac piesele de bijuterie care combinaaurul galben cu cel alb, precum si inelele de logodna sau verighetelepe care le poti combina cu orice alte bijuterii;
- fiecare bijuterie trebuie pusa in valoare, de aceea este mai indicatsa nu porti mai multe inele pe aceeasi mana, sau mai multe lanturi cupandantiv;
- pentru tinutele de seara sunt recomandate bijuteriile mai mari, maistralucitoare, cu mai multe pietre pretioase.

Seturile de bijuterii (inel, pandantiv si cercei) sunt din nou la moda,fiind potrivite atat pentru o tinuta de birou cat si pentru o tinuta deseara.

Perlele revin si ele.
Mai ales cele colorate - crem, roz, cenusiisau negre. De asemenea, se poarta bijuteriile cu pietre pretioase sauperle care combina aurul alb cu aurul galben. La fel de cautate suntsi piesele de bijuterie ce combina aurul (alb sau galben) cu diferitemoduri de finisare - lucios, mat si satinat. In ultimul timp, sunt lamoda verghetele personalizate, cu un mic diamant, atat pentru domni catsi pentru doamne.
La fel exista seturi de inele de logodna si verigheta, combinatie foarteapreciata in strainatate, care incepe sa fie la moda si in Romania.

Pentru barbati, sunt recomandati butoni cu pietre pretioase, care infunctie de numarul pietrelor si marimea acestora, pot fi purtati latinute de zi sau de seara, ace de cravata, ac de lavaliera (pentrutinutele mai speciale) cu pietre pretioase sau chiar inele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ela pe 26 Iul 2010, 18:29
    Magazin bijuterii pietre pretioase

    Eu am gasit bijuterii cu pietre pretioase foarte elegante aici: http://www.dordefin.ro/Bijuterii_de_lux-16.htm .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod