Ce bijuterii vom purta in toamna aceasta?

Esti la curent cu noile tendinte ale sezonului in ceea ce priveste vestimentatia, si ai inceput, poate, sa-ti modifici garderoba in acest sens: imprimeuri leopard, imbracaminte voluminoasa, ghete cu tocul inalt. Ce urmeaza acum? Intr-adevar, cum sa uitam tocmai de accesorii? Se stie ca bijuteriile au darul de a personaliza fiecare tinuta, pentru ca alegerea lor ne reprezinta si ne pune in valoare. Asemeni garderobei, si caseta ta de bijuterii are nevoie de cateva schimbari...

In ceea ce priveste metalul, avem de a face cu regele absolut: aurul.
Aceasta, indiferent de modelul bijuteriilor sau de stilul acestora. Dar daca nu-ti place, pur si simplu, sa porti aur? Pentru ca se mai intampla, uneori, si asa... ei bine, designerii au o veste buna pentru tine: aurul alb este, de asemenea, modern. Tine cont de faptul ca sunt agreate in mod deosebit bijuteriile masive, cu pietre rosii (traiasca rubinele!), dar nici diamantele nu sunt neglijate.

Inelele mari, cu monturi pretentioase si elaborate, sunt foarte moderne. Le poti asorta cu o pereche de cercei; nu ar fi prea indicat sa porti bratara, pentru ca atentia este deja atrasa de inel, si nici colier, pentru ca numai cerceii sunt in masura sa creeze un echilibru vizual, in armonie cu inelul.

In alta ordine de idei, in functie de preferinte, poti opta pentru bijuterii cu pietre semipretioase, cum ar fi: calcedonie, cuart roz, amazonit sau chiar din coral.
Culorile bijuteriilor includ si turcoazul, nuanta aceea albastra pe care niciodata nu o putem defini cu precizie, dar care ne place atat de mult.

Ne concentram asupra incheieturilor...

Bratarile reprezinta una dintre marile "intrari" in tendintele acestui sezon. Bineinteles ca regula accesoriilor supradimensionate n-a facut exceptie, asa incat se poarta bratarile groase si late. De fapt, s-ar putea spune ca niciodata nu au fost mai moderne decat acum.

Nu uita de ceasul de mana; este un accesoriu nu numai foarte util, dar se poate constitui intr-un accesoriu in sine.
Anul acesta, sunt moderne ceasurile cu bratara metalica nu foarte groasa, aurie sau argintie, si avand cadranul plat, care este mai putin expus riscului de a fi zgariat.

Regula auriului poate fi incalcata in ceea ce priveste bijuteriile, pentru ca, in materie de cromatica, anul acesta se poarta foarte mult culoarea gri. Iar argintul se asorteaza minunat cu aceasta culoare si tonurile acesteia, dupa cum stii...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod